AP+ nový vizuál Aplikace

Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA

Zobraziť katalóg
Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA
Vysokotlakový čistič výkon 1800 W, max. tlak 130 bar, prietok 520 l/h, dĺžka hadice 8 m, navijak, nádrž na saponát, kefa na dlažbu a rotačná dýza, regulácia tlaku
Kód:  NFK004c Produktové číslo:  128470714 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA je výborným prostriedkom na upratovanie záhradnej techniky, automobilov či bazénov. Pomocou neho zvládnete ľahko a rýchlo vyčistiť rôzne povrchy, od citlivých po hrubé a veľmi znečistené. V týchto situáciách dokonale využijete možnosť nastavenia intenzity vysokotlakového čistenia. Tento model disponuje technológiou PowerGrip, ktorá vám umožní voliť priamo na pištoli zo 7 stupňov požadovaného tlaku. Vďaka tomu budete schopní s vysokotlakovým čističom Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA za krátku chvíľu ľahko vyčistiť najrôznejšie povrchy.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA

  • Spoľahlivý motor s príkonom 1 800 W
  • Maximálny tlak 130 bar
  • Kovové čerpadlo s dlhou životnosťou
  • Prietok vody až 520 l/h
  • Šetrné čistenie jemných povrchov aj tlakové čistenie
  • Niekoľko druhov vymeniteľných nadstavcov
  • Kefa na dlažbu vysokotlakového čističa Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA
  • Farebné vyhotovenie: modro-čierne
  • Veľké kolesá na pohodlnú manipuláciu
  • Dĺžka tlakovej hadice 8 m
  • Nádrž na saponát vysokotlakového čističa

Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA ponúka bohaté príslušenstvo

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA ponúka širokú škálu príslušenstva na rôzne typy upratovania. Na dokonalú čistotu môžete využiť rotačnú trysku, hadicu, navijak, nádrž na saponát, čistiacu ihlu, špeciálnu kefu na dlažby či vysokotlakovú pištoľ. Na pohodlnú manipuláciu s prístrojom sú k dispozícii pevné kolieska.

Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA má praktickú kefu na dlažbu

Tento model vysokotlakového čističa Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA je vybavený špeciálnou kefou na dlažbu, ktorá sa postará o dokonalý lesk. Použitím širokej škály nadstavcov vysokotlakového čističa Nilfisk dosiahnete dokonalé výsledky v každej situácii.

Výkonný motor vysokotlakového čističa

Spoľahlivosť vysokotlakového čističa zaistí kvalitný 1 800 W indukčný motor. Ten poháňa kovové čerpadlo, ktoré zaručuje vysoký výkon a predovšetkým dlhú životnosť. Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA je ideálny na odstránenie nečistôt na najrôznejších typoch povrchov aj na umývanie exteriéru vozidiel či bicyklov.

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon
Elektrický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk C-PG 130.2-8 P X-TRA . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NILFISK C-PG 130.2-8 P X-TRA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií