Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nilfisk P 160.2-15 X-TRA

Zobraziť katalóg
Nilfisk P 160.2-15 X-TRA
4,5 2 hodnotení
Vysokotlakový čistič 3300W, tlak 160bar, prietok 650L / h, dĺžka hadice 15m, hmotnosť 27.8kg, kovové čerpadlo, odporúčaná doba použitia 90min, indukčný motor, podvozok, tryska s rotačným a bodovým lúčom, penový nadstavec, navijak pre uloženie hadice, nádržka na prisávanie chémie , stroj vyžaduje istič s charakteristikou C kvôli príkonu 3300W
Kód:  NFK006a Produktové číslo:  128470133 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nilfisk P 160.2-15 X-TRA

Akékoľvek čistenie automobilov, bazéna, záhradnej techniky, bicyklov a iných potrebných vecí teraz zvládnete v priebehu okamihu a s maximálnym efektom. Všetko s pomocou špičkového vysokotlakového čističa Nilfisk. Je určený predovšetkým pre tých, ktorí vyžadujú poriadny výkon a spoľahlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý indukčný elektromotor
  • Príkon až 3,3 kW
  • Kovové čerpadlo s dlhou životnosťou
  • Maximálny tlak 160 bar
  • Prietok vody až 650 l/h
  • Regulácia tlaku na dýze
  • Jednoduché pripojenie príslušenstva Click & Clean
  • Dĺžka tlakovej hadice až 15 m

Praktický profík za rozumnú cenu

Srdcom tohto zariadenia je spoľahlivý indukčný (bezuhlíkový) elektromotor s príkonom neskutočných 3 300 W. Ten poháňa kovové čerpadlo, ktoré zaručuje vysoký výkon a predovšetkým dlhú životnosť. Práve vďaka tejto kombinácii je umývačka predurčená na veľmi náročné práce, ako je napríklad čistenie chodníkov, bazénov, veľkých plôch alebo silne znečistených prívesov. Vysokotlaková hadica dosahuje dĺžku až 15 m a na pištoľ sa pripája veľmi ľahko pomocou rýchlospojky. Veľkou výhodou je, že sa navíja na bubon, takže ju nemusíte nikde ťahať za sebou po zemi. Samozrejmosťou je prítomnosť funkcie Auto Start/Stop, vďaka ktorej spotrebujete pri práci s čističom len to najmenšie potrebné množstvo energie aj vody. S použitím rôznych nástavcov využijete špeciálne formy čistenia podľa vašich potrieb. Na lepšiu manipuláciu dobre poslúži pevný podvozok a veľké plastové kolieska.

Obsah balenia:

Vysokotlaková umývačka
Dýza s bodovým lúčom
Dýza s rotačným lúčom
Predlžovací nadstavec
Penový nástavec
Navijak na uloženie hadice
Nádržka na prisávanie chémie
Vysokotlaková hadica 15 m

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nilfisk P 160.2-15 X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk P 160.2-15 X-TRA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nilfisk P 160,2-15 X-TRA.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií