AD homeoffice PET

Nillkin Frosted Shield pre Lenovo A7000 čierny

Zobraziť katalóg
Nillkin Frosted Shield pre Lenovo A7000 čierny
4,8 16 hodnotení
Kryt na mobil Lenovo A7000, plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, pogumovaný povrch
Kód:  SB8020t7 Produktové číslo:  F-HC Len-K3NOTE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Frosted Shield pre Lenovo A7000 čierny

Toto elegantné a zároveň praktické puzdro, ktoré je len o málo väčšie ako vonkajšie rozmery telefónu Lenovo A7000, spoľahlivo ochráni vaše inteligentné zariadenie pred pádmi, poškriabaním či iným poškodením, ku ktorému by mohlo dôjsť pri každodennom používaní. Jeho malé rozmery nebudú predstavovať žiadnu prekážku pri nosení vo vrecku. Odolný plast s vrúbkovaným povrchom, vďaka ktorému je kryt tiež príjemný na dotyk, zaručí pevný a bezpečný úchop bez kĺzania, nech už s telefónom robíte čokoľvek. Pogumovaná úprava zabezpečí, že telefón bude držať ako prilepený kamkoľvek ho práve umiestnite. Puzdro disponuje presne umiestnenými výrezmi na tlačidlá a potrebné konektory a nesmie chýbať ani otvor na fotoaparát.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast, Guma Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nillkin Frosted Shield pre Lenovo A7000 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Frosted Shield pro Lenovo A7000 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Frosted Shield für Lenovo A7000 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Frosted Shield für Lenovo A7000 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NILLKIN Frosted Shield hátlap Lenovo A7000-hez, fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií