P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k Nine Eagles Galaxy Visitor 7 RTF, režim 1

Zobraziť katalóg
Nine Eagles Galaxy Visitor 7 RTF, režim 1 - Dron

Diskusia k Nine Eagles Galaxy Visitor 7 RTF, režim 1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Nine Eagles Galaxy Visitor 7 RTF, režim 1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Nine Eagles Galaxy Visitor 7 RTF, režim 1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Nine Eagles Galaxy Visitor 7 RTF, režim 1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chci se zeptat, do jaké výšky a vzdálenosti přístroj vyletí (doletí). Děkuji

Dobrý den. K výrobku není český návod. Po rozbalení a nabití se nám nedaří dron zprovoznit. Ovladač funguje, ale nic na dronu nesvítí, nic se neděje. Je někde k dispozici český manuál (který by měl mimochodem dle zákona být součástí výrobku)?

kolko minut mi vydrži

Dobry den nedari se mi zprovoznit a naladit dron muze mi nekdo na prodejne predvest funkcnost zakoupeneho vyrobku?

Dobry den. Chcem sa opytat ci mate nejake informacie ohladom dostupnosti nahradnych dielov na drona Galaxy Visitor 7. Vysiel este len teraz pred nedavnom ( cca 2 mesiace dozadu ), ale na zahranicnych strankach sa uz sem tam daju zohnat, preto ma zaujma ci budu dostupne aj u vas.. dakujem za odpoved.

Dobrý den prosím jaký to má dosah děkuji a jde kamera otočit přes ovladač?

Je kamera otočná ?

Dobrý den, dá se na tento Dron dokoupit náhradní baterie? děkuji za odpověď

Aky ma dosah dialkove ovladanie?

Dobrý deň mohli by ste ma informovať o bližšom stave dronu zánovný / použitý, v porovnaní s novým??

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií