Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Stellar Blade Alzaboxy

Super Smash Bros - Nintendo 3DS

Zobraziť katalóg
Super Smash Bros - Nintendo 3DS
5 1 hodnotení
Hra na konzolu - super rýchla bojovka s množstvom postáv z Nintendo vesmíru prichádza na 3DS, bojujte v množstve lokácií z Nintendo hier, všetko v nádherne plynulých 60 snímkoch za sekundu!
Kód:  MU037 Produktové číslo:  045496525811 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Super Smash Bros - Nintendo 3DS Predaj skončil

Super Smash Bros - Nintendo 3DS

 Super Smash Bros

Super Smash Bros pre Nintendo 3DS je prvá prenosná verzia hry v sérii a umožňuje bojovať až štyrom hráčom súčasne v lokálnom režime alebo on-line multiplayerovom móde s použitím najpopulárnejších postavičiek. V širokej škále hviezdnych hrdinov sa na prvých miestach nachádza Mário, Link, Samus, Sonic, Pac-Man, Pikachu aj práve notifikovaný Meta Knight. Niekto má radšej skôr neopozerané tváre, medzi ktoré patrí Mega Man, Little Mac a Palutena. Dokonca si úplne po prvýkrát môžete na súťaženie zvoliť svoje vlastné Mii postavičky. Teraz si môžete dokonale vyladiť vlastnosti zvoleného bojovníka.

 

Konečne poriadna bojovka do každého vrecka

 

Prebite sa cez Smash Run - nový mód exkluzívne pre verziu na Nintendo 3DS, ktorá dáva možnosť až štyrom hráčom objavovať rozsiahle bojiská a zrážať nepriateľov zo všetkých možných Nintendo hier. Likvidujte záškodníkov a pozbierajte najviac bonusov. Užijete si aj súboje s poriadne prešibaným bossom, ktorý vás v priebehu sekundy nepozornosti rozmliaždi ako malinu. Svoje zručnosti si môžete zdokonaľovať rôznymi bojovými výzvami. Úplne ideálna hračka do vášho vrecka. Nudné cesty do školy už nikdy nebudú také, ako predtým.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krabicové hry na Nintendo 2DS/3DS
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Nintendo 3DS prichádza vo výrazne vylepšenej verzii

Už nemusíte premýšľať o hernom zariadení na cestách. Práve prichádza New Nintendo 3DS a jednoducho neexistuje lepšia voľba.

Super Smash Bros. Ultimate (RECENZIA) – ultimátna smršť videoherných hrdinov

Super Smash Bros. je séria crossoverových bojoviek, kde na jednom bojisku nie je problém stretnúť Maria, Pokémonov, Solida Snakea, Kena a Ryu, Kirbyho, Donkey Konga, Sonica a mnoho ďalších. Super Smash Bros. Ultimate ide v tomto smere ešte ďalej než predošlé diely a ponúka viac ako 70 hrateľných postáv a 100 arén. Prichádza ultimátny diel, na ktorý fanúšikovia čakali, alebo v tomto prípade platí neslávne známe pravidlo, že čo je veľa, to je veľa?

Nintendo 3DS XL, čiže ešte nikdy nebola lepšia doba kúpiť si vreckovú konzolu!

Nintendo 3DS, to je herná konzola, ktorú využijete najmä na cestách. Ponúka vynikajúci pomer výkonu a ceny a aj lepšie ovládanie, než je to napríklad na mobilnom telefóne. V dnešnom článku sme sa zamerali nielen na Nintendo 3DS ako také, ale aj na niektoré nové hry pre túto konzolu.

Nintendo kútik, čiže novinky z krajiny vychádzajúceho slnka

Vreckové konzoly Nintendo predstavujú vynikajúce herné zariadenie na cesty, ale aj na doma. Od čias prvých modelov urazili veľmi dlhú cestu a dnes ponúkajú za naozaj veľmi slušné peniaze viac než dostatočnú porciu hernej zábavy. Viac v našom článku.

Novinky od Nintenda, čiže toto leto herné sucho rozhodne nehrozí!

Vreckové konzoly spoločnosti Nintendo urazili od čias prvých modelov veľmi dlhú cestu a dnes sa ich najnovšia generácia, súhrnne označovaná ako zariadenia z rodiny Nintendo 3DS, môže pochváliť, na niečo tak malé, prekvapivo vysokým herným výkonom a čo je hlavné tiež širokou paletou titulov, ktoré tento výkon využívajú.
Príslušenstvo pre Super Smash Bros - Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Super Smash Bros - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Super Smash Bros. - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Super Smash Bros. - Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo 3DS - Super Smash Bros.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií