Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Protiplnění

NIOXIN Čistiaci šampónový systém 4 - 1 l

Zobraziť katalóg
NIOXIN Čistiaci šampónový systém 4 - 1 l
Šampón určenie: pre ženy a pre mužov, typ vlasov: farbené a jemné, účinok: proti vypadávaniu vlasov, objem, lesk a výživa a regenerácia, zloženie: s prírodnými olejmi - 25,39 €/1 l
Kód:  KSVL2982 Produktové číslo:  8005610495132
NIOXIN Čistiaci šampónový systém 4 - 1 l Predaj skončil

NIOXIN Čistiaci šampónový systém 4 - 1 l

Šampón NIOXIN Cleanser Shampoo 4 patrí do špeciálne vyvinutého radu produktov NIOXIN určeného na starostlivosť o chemicky ošetrované jemné vlasy, trpiace výrazným rednutím a vypadávaním. Svojím zložením pomáha zbaviť vlasovú pokožku nadmerného kožného mazu, ktorý upcháva vlasové folikuly. Komplex aktívnych látok zabezpečuje pokožke hlavy dôležité živiny, čím ju dokonale vyživuje a účinne sa stará nielen o vlasovú pokožku, ale aj o jemné a rednúce vlasové vlákna.

Aktívne látky:

  • Cysteínové aminokyseliny posilňujú vlasové vlákna a zmierňujú vypadávanie vlasov
  • Ochranné látky s faktorom SPF 15 chránia vlasy pred slnečným UV žiarením 
  • Mätový olej dodáva účesu prirodzený lesk
  • Extrakt z bieleho čaju dodá vlasom živiny a pocit sviežosti vlasovej pokožke

Cysteínové aminokyseliny obsiahnuté v prípravku posilňujú vlasové vlákna a účinne tak znižujú padanie vlasov. Šampónom vyčistené vlasy navyše vyzerajú objemnejšie a oveľa zdravšie. Mätový olej a extrakt z bieleho čaju, ktorý je tiež súčasťou prípravku, dodá vlasom živiny i prirodzený lesk a pocit sviežosti celej vlasovej pokožke. Pre dosiahnutie maximálneho výsledku je odporúčané používať všetky súčasti tohto radu - šampón, kondicionér a ošetrujúci prípravok. Doprajte si obnovenie bohatosti a zdravého vzhľadu vašich chemicky ošetrovaných vlasov.


Typ vlasov:
Pre vlasy jemné, chemicky ošetrované, trpiace výrazným rednutím a padaním.
 

Použitie:
Naneste na mokré vlasy, jemne masírujte do vlasov, kým sa nevytvorí pena. Nechajte pôsobiť minútu až dve, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Yellow 5, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol, Blue 1, Red 33.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Objem, Lesk, Regenerácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Objem, Lesk, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné Hotovo!

Objem

Objem
1 000 ml Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: WELLA PROFESSIONAL Balance 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIOXIN Čistiaci šampónový systém 4 - 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Cleanser 4 Shampoo 1000 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nioxin Hair System Kit 4 tisztító sampon, 1 liter.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií