AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIOXIN Cleanser Shampoo ´4´ 300 ml

Zobraziť katalóg
NIOXIN Cleanser Shampoo ´4´ 300 ml
Šampón určenie: pre ženy a pre mužov, typ vlasov: farbené a jemné, účinok: proti vypadávaniu vlasov, objem, lesk a výživa a regenerácia, zloženie: s prírodnými olejmi - 41,63 €/1 l
Kód:  KSVL2402 Produktové číslo:  8005610494579
NIOXIN Cleanser Shampoo ´4´ 300 ml Predaj skončil

NIOXIN Cleanser Shampoo ´4´ 300 ml

Šampón Nioxin Cleanser Shampoo '4' patrí do špeciálne vyvinutého radu produktov Nioxin určeného k starostlivosti o chemicky ošetrované jemné vlasy trpiace výrazným rednutím a padaním. Svojim zložením pomáha zbaviť vlasovú pokožku nadmerného kožného mazu, ktorý upcháva vlasové folikuly. Komplex aktívnych látok zabezpečuje dôležité živiny pre pokožku hlavy, čím dokonale vyživuje a stará sa nielen o pokožku hlavy, ale aj o jemné a rednúce vlasové vlákna.

Cysteinové aminokyseliny obsiahnuté v prípravku posilňujú vlasové vlákna a účinne tak znižujú padanie vlasov. Šampónom vyčistené vlasy navyše vyzerajú objemnejšie a oveľa zdravšie. Mätový olej a extrakt z bieleho čaju, ktorý je tiež zložkou prípravku, dodá vlasom živiny, prirodzený lesk a pocit sviežosti celej vlasovej pokožky. Pre dosiahnutie maximálneho výsledku je odporúčané používať všetky súčasti tohto '4' radu – šampón, kondicionér a ošetrovací prípravok. Doprajte si obnovenie bohatosti a zdravého vzhľadu vašich chemicky ošetrovaných vlasov.

Aktívne látky:

  • Cysteinové aminokyseliny posilňujú vlasové vlákna a znižujú padanie vlasov.
  • Ochranné látky s faktorom SPF 15 chráni vlasy pred slnečným UV žiarením.
  • Mätový olej dodáva prirodzený lesk účesu.
  • Extrakt z bieleho čaju dodá vlasom živiny a pocit sviežosti vlasovej pokožky.


Typ vlasov:
Pre vlasy jemné, chemicky ošetrované, trpiace výrazným rednutím a padaním.

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, jemne masírujte do vlasov až do vytvorenia peny. Nechajte pôsobiť minútu až dve a potom dôkladne opláchnite.

Objem:
300 ml

Zloženie:
Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Yellow 5, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol, Blue 1, Red 33.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Objem, Lesk, Regenerácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Objem, Lesk, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIOXIN Cleanser Shampoo ´4´ 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Cleanser 4 Shampoo 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIOXIN tisztító Sampon '4' 300 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií