Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

NIOXIN Diaboost Treatment 100 ml

Zobraziť katalóg
NIOXIN Diaboost Treatment 100 ml
4,8 5 hodnotení
Kúra na vlasy pre ženy, bezoplachová, na normálne vlasy - 260,90 €/1 l
Kód:  KSVL2393 Produktové číslo:  3614227295049

NIOXIN Diaboost Treatment 100 ml

 Nioxin Diaboost Treatment Vlasová kúra Nioxin Diaboost Treatment sa radí medzi produkty značky Nioxin vyvinuté na starostlivosť o jemné a tenké vlasy. Týmto prípravkom môžete rýchlo a spoľahlivo dosiahnuť okamžitý efekt zväčšenia objemu vašich vlasov. Liek dokáže priemer vášho vlasu výrazne zosilniť, vlasy tak budú opticky vyzerať hustejšie a váš účes bude pôsobiť plnším dojmom.

Vlasová kúra ihneď po aplikácii vďaka svojmu unikátnemu zloženiu obalí vlasové vlákno po celej jeho dĺžke a tým docieli efekt zväčšenia priemeru každého vlákna vlasu a to už po prvom použití. Vlasy budú po jej použití pevné, pružné a krásne lesklé. Vlasová kúra Nioxin Diaboost Treatment je vhodná pre každého, kto chce docieliť zosilnenie vlasov, a tým zväčšenie objemu svojho účesu.

Typ vlasov:

Pre jemné a tenké vlasy.

Použitie:
Aplikujte na vlasovú pokožku čerstvo umytých a uterákom presušených vlasov. Končekmi prstov dôkladne vmasírujte a neoplachujte.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!
Účinok
Objem, Lesk, Regenerácia, Výživa Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem, Lesk, Regenerácia, Výživa Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIOXIN Diaboost Treatment 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Diaboost Treatment 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIOXIN Diaboost Treatment 100 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií