Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nitro Štancel Wide vel. 153cm

Zobraziť katalóg
Nitro Štancel Wide vel. 153cm
Snowboard freestylový, Flat Out rocker camber, pre začínajúcich jazdcov, vykrojenie radial, jadro Powercore, lamináty Bi-lite, Premium extruded FH sklznice, twin tip, urban flex, prevedenie wide
Kód:  SPTm0850 Produktové číslo:  7630038339587 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Štancel Wide vel. 153cm

Predstavujeme vám novú generáciu univerzálnych freestyle snowboardov od spoločnosti Nitro. Nie je ju nikto iný, ako veľmi obľúbená série Štancel, avšak vylepšená o veľa nových technológií. Vďaka tejto doske sa dočkáte úžasného pôžitku z jazdy v štýle freestyle a budete si želať, aby zima nikdy neskončila. Doska Nitro Štancel wide o veľkosti 153 cm je perfektný pre začínajúcich jazdcov.

kľúčové vlastnosti

  • wide prevedenie
  • vykrojenie Radial
  • jadro Powercore
  • Lamináty Bi-lite
  • Sklznica Premium extruded FH
  • Flat Out rocker camber
  • twin tip
  • urban flex

Plný moderných technológií

Jadro Powercore využíva topoľové drevo od špičky po pätu. Tento osvedčený materiál poskytuje dostatok sily a nízkej hmotnosti. Vďaka tomu získava túto dosku perfektný mix pružnosti a odozvy.Premium Extruded FH je navrhnutá pre vysokú odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom materiáli sklznice. Táto FH sklznice potrápi raily a mestské prekážky, ako žiadna iná. 

Bi-Lite Laminates je materiál, kterému věří všichni jezdci. Lamináty sú navrhnuté pre silné a pružné doska. Ďalej je tu Flat Out rocker camber, čo znamená, že predok a zadok sa pozvoľna zdvíhajú skôr než býva obvyklé. Doska je tak hravejší, odpúšťa začiatočníkom a chyby prináša vytúžený progres.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding pre nich bol vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Parametre a špecifikácie:

prevedenie:
wide

Dĺžka:
153 cm

určenie:
univerzálny

Parametre a špecifikácia

Prehnutie
Camber Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Camber Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Štancel Wide vel. 153cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Stance Wide vel. 153cm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií