Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml
5 1 hodnotení
Odličovač na očné okolie, na všetky typy pleti, objem: 125ml - 35,92 €/1 l
4,49 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KDR028 Produktové číslo:  4005900099136 Stránky výrobcu
NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml 4,49 € Momentálne nedostupné

NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml

NIVEA Jemný odličovač Visage je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý bol vyvinutý pre všetky typy pleti citlivého očného okolia. Obsahuje veľmi účinný a šetrný čistiaci komplex látok, ktorý pleť jemne čistí a ošetruje. Prírodné hydratačné zložky pokožku hydratujú a vďaka jemnému nemastnému zloženiu s obsahom provitamínu B5 a harmančeka je možné okamžité nové nalíčenie. Výrobok je oftalmologicky testovaný a schválený. Jeho veľmi šetrné zloženie je vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Výsledkom použitia tohto jedinečného odličovača očí je dokonale čistá, svieža a rozjasnená pleť v očných partiách, ktorá je optimálne pripravená pre následnú starostlivosť alebo nové nalíčenie. Táto čistiaca voda odstraňuje aj vodoodolný make-up, maskaru alebo rúž a je vhodná na každodenné používanie. Ošetrujte vaše oči šetrným a vysoko kvalitným prípravkom, aby boli zdravé a krásne!

Aktívne látky:

  • Provitamín B5 pleť ošetruje a vyživuje.
  • Hydratačné látky zaisťujú hydratáciu pleti.
  • Výťažok z harmančeka pleť upokojuje a ošetruje.


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti a pre používateľov kontaktných šošoviek.

Použitie:
Aplikujte ráno a večer na pleť očného okolia pomocou vatového tampónu a odstráňte všetok make-up a iné nečistoty.

Objem:
125 ml

Zloženie:
Voda, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinum liquidum, Panthenol, Tocopheryl acetate, Chamomilla recutita flower extract, Bisabolol, Steareth-20, Ceteth-20, Sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Glycine soja oil, Cetrimonium chloride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben

Zloženie

Aqua, Isohexadecane, PEG-8, Glycerin, Poloxamer 124, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate,Bisabolol, Tocopherol, Steareth-20, Ceteth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycine Soja Oil, Pantolactone, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem
125 ml Hotovo!
Typ produktu
Odličovač očí Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Typ

Typ produktu
Odličovač očí Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Eye Make-up Remover 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Face EMR waterproof 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA szemsminklemosó 125 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií