AlzaPlus+ děti AD homeoffice

NIVEA Hydratačné telové mlieko do sprchy 400 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Hydratačné telové mlieko do sprchy 400 ml
5 3 hodnotení
Telové mlieko s morskými minerálmi - 13,80 €/1 l
Kód:  KDR008 Produktové číslo:  9005800215365 Stránky výrobcu
NIVEA Hydratačné telové mlieko do sprchy 400 ml Predaj skončil

NIVEA Hydratačné telové mlieko do sprchy 400 ml

NIVEA Hydratačné telové mlieko do sprchy je kozmetický prípravok, ktorý dodáva normálnej pokožke dlhodobú hydratáciu v sprche alebo vo vani ihneď po umytí. Ľahké zloženie tohto prípravku s obsahom morských minerálov poskytne pokožke dlhodobú a intenzívnu hydratáciu. Jedinečná formula aktivovaná vodou dovolí mokrej pokožke mlieko ľahko a okamžite vstrebať.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Prípravok vašu pleť dokonale ošetrí ešte počas vášho kúpeľa. Po aplikácii je možné pokožku okamžite opláchnuť a potom sa osušiť a obliecť. Nie je potrebné ďalej používať bežné telové mlieko, pokožka už má všetku potrebnú starostlivosť. Použitie tohto mlieka je veľmi rýchle a pohodlné. Teraz už nemusíte čakať, kým sa telové mlieko vstrebe, všetka potrebná starostlivosť je obsiahnutá v tomto unikátnom prípravku, ktorého používanie vás bude baviť. Doprajte si maximálnu starostlivosť o vašu pokožku pri minimálnom úsilí!

Aktívne látky:

Morské minerály poskytnú pokožke dlhodobú a intenzívnu hydratáciu.

Typ pleti:
Pre normálnu pleť.

Použitie:
Po kúpeli naneste ešte v sprchovacom kúte na mokré telo a jemne rozotrite. Opláchnite a pokožku osušte bežným spôsobom. Pri zachovaní tohto postupu je možné sa potom okamžite obliecť.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!
Produktové línie: NIVEA BODY NIVEA IN-SHOWER MILK 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Hydratačné telové mlieko do sprchy 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA In-Shower Body Milk Moisturising 400 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií