Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

di ANGELO cosmetics No.1 BUST+ Enhancer 120 ml

Zobraziť katalóg
di ANGELO cosmetics No.1 BUST+ Enhancer 120 ml
4,0 2 hodnotení
Krém , s objemom 120ml, na všetky typy pleti - 532,50 €/1 l
Kód:  KSPL0900b Produktové číslo:  8017692552764
di ANGELO cosmetics No.1 BUST+ Enhancer 120 ml Predaj skončil

di ANGELO cosmetics No.1 BUST+ Enhancer 120 ml

vypnuté
No1 Bust Enhancer

Ošetrujúci krém No1 Bust Enhancer je unikátny prípravok, ktorý vyhladí vrásky vo vašom dekolte a zaistí jeho omladenie. Krém hĺbkovo hydratuje pokožku v dekolte, rýchlo ju vyhladzuje, krásne rozžiari, spevní a zaistí jej neodolateľnú hebkosť. Krém obsahuje prírodné výťažky z koreňov tropického stromu, ktorý dodáva pokožke svoju silu a behom 4 týždňov dokáže zmeniť váš dekolt k lepšiemu. Majte krásny dekolt, ktorý neprezradí váš skutočný vek!

Krásny dekolt bez chirurgických zákrokov

Zlato je dôležitou zložkou krému No1 Bust, ktorá dodáva pokožke mladistvý vzhľad a podporuje vlastnú tvorbu kolagénu – rovnako, ako zlaté pleťové masky. Efekt krému sa netýka len dekoltu, celkové omladenie bude poznať aj na vašom poprsí. Pokožka, ktorá sa spevní, môže prsia pozdvihnúť. Vysokou mierou hydratácie ľahko získa na objeme aj podkožie a prsia sa tak môžu aj opticky zväčšiť. Krém nie je primárne zameraný na zväčšenie pŕs ako takých, stará sa najmä o dokonalé vyhladenie dekoltu a zjemnenie aj spevnenie pokožky celého poprsia. Krém No1 Bust je skutočným zázrakom a jeho použitie nebudete nikdy ľutovať. Okrem poprsia tiež spozorujete, že sa dokonale stará o ruky a robí hebkú a pevnú aj pokožku rúk, ktorými krém aplikujete. Doprajte si sexi dekolt, ktorý vás bude tešiť a muža okúzľovať!

Použitie:
Krém naneste na dekolt i prsia a krúživými pohybmi dôkladne vmasírujte do pokožky. Odporúčame krém aplikovať ráno aj večer hneď po kúpeli a osušení. V tejto chvíli máte otvorené póry a ošetrujúci krém sa môže najlepšie vstrebať a pôsobiť. Pokožka, kam krém aplikujete, bude hebká a krásne prevoňaná. Po cca 4 týždňoch spoznáte viditeľný rozdiel.


Aktívne látky:

  • Výťažky z tropického stromu – dodávajú pokožke pevnosť, silu, pružnosť a intenzívnu hydratáciu
  • 24-karátové zlato – podporuje tvorbu kolagénu a zaisťuje pokožke pevnosť

Vlastnosti krému

  • Veľmi rýchlo vyhladí vrásky v dekolte
  • Zaistí viditeľné omladenie dekoltu a zjemnenie pokožky
  • Regeneruje pokožku, ošetruje ju a spevňuje
  • Neobsahuje parabény ani iné škodlivé látky
  • Zdokonalí vašu pokožku bez chirurgických zákrokov

Najčastejšie otázky, ktoré vás zaujímajú:

  • Zväčšuje krém No1 Bust prsia?

Krém No1 Bust nezväčšuje prsia ako také. Hlavná zložka krému No1 Bust Pueraria Mirifica spôsobuje vysokú hydratáciu podkožia a podkožného tuku. Vďaka tomu sa pokožka vypne, spevní a podkožie mierne zvýši svoj objem. Prsia potom môžu vyzerať plnšie a sú pevnejšie. Hlavne ale krém ponúkame za účelom vyhladenia rýh v dekolte, na ktoré pôsobia fantasticky.

  • Prečo je v kréme No1 Bust zlato?

Zlato je pre svoje účinky oddávna priateľom mladistvej pleti. V kréme pôsobí rovnako a stará sa o celkové omladenie pokožky.

  • Kam všade sa krém aplikuje?

Odporúčame ho aplikovať od krku až po prsia. Po kúpeli na čistú pokožku krém naneste a dôkladne vmasírujte. Po cca mesiaci spoznáte, že sa úsilie vypláca.

  • Môže sa krém aplikovať aj na prsné dvorce?

Áno, krém No1 Bust je úplne bezpečný.

  • Krém je veľmi príjemný, môžem ho používať aj inam než na prsia?

Môžete ho používať, kam chcete. Najčastejšie máme referencie, že ho zákazníčky po aplikácii na dekolt používajú aj na ruky, ktoré zjemňuje a zvláčňuje.

  • Je vyhladenie vrások trvalé?

Áno, krém je ošetrujúci prípravok s vysokým stupňom hydratácie pokožky. Kým budete krém používať, váš dekolt bude krásne mladistvý, rozžiarený a bez vrások.

Zloženie:
(INCI) Puerarin, Water, Malic Acid, Angelica Root Extract, Paeonia Root Extract, Safflower Flower Extract, Teanín, 24k Gold, Betanín, Vitis vinifera Fruit Extract, Glycerín, Citrus Limonium Extract, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid.


Parametre a špecifikácia

Objem
120 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!

Objem

Objem
120 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre di ANGELO cosmetics No.1 BUST+ Enhancer 120 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si di ANGELO cosmetics No1 BUST+ Enhancer 120 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: di ANGELO cosmetics No1 BUST+ Enhancer 120 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií