AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Noctua NF-F12 PWM

Zobraziť katalóg
Noctua NF-F12 PWM - Ventilátor do PC

Diskusia k Noctua NF-F12 PWM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Noctua NF-F12 PWM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Noctua NF-F12 PWM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Noctua NF-F12 PWM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, mám chladiacu vežu s ventilátorom https://www.alza.sk/noctua-nh-u12s-d520375.htm , rád by som na ňu z druhej strany pridal druhý ventilátor. Pôvodný ventilátor je pripevnený kovovými svorkami dodávanými k chladiacej sade. Sú tieto svorky dodávané k tomuto ventilátoru, prípadne je možné ich inak získať? Nenašiel som na Alze ani na webe NOCTUA. Ďakujem

Mate chybu v parametroch to 93,4 je CFM nie tak ako mate vy uvedene.

Dobry den mam vodny chladic NZXT Kraken X72 a by som chcel vymenit 3 vetraky za tieto vetkra NF-F12 PWM, budu sediet?

Dobrý den jaký pin je zapotřebí 3 a nebo 2 pin? Děkuji za odpověď

Chcel by som kupit 2ks ale pise sa ze je skladom len 1ks. Kedy budu naskladnene dalsie kusy?

Ahoj, mám grafickou kartu Gigabyte gtx 980 waterforce a chtěl bych tam na radiátoru sériového vodního chlazení nahradit původní ventilátor. Mohu zvolit tento ventilátor? Moc děkuji

Mám vodní chlazení corsair h100i v2 a chtěla bych vyměnit za tyto větráčky, budou tam sedět? Děkuji za odpověď

, mám vodné chladenie CM Nepton 120XL a chcel by som vymeniť 2 ventilátory za 2x NOCTUA NF-F12 PWM. Bude to sedieť ? Hodia sa tieto ventilátory na chladenie CPU cez radiator ? Budú stačiť otáčky ?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií