PET AD homeoffice

NodOn octan Remote

Zobraziť katalóg
NodOn octan Remote
Ovládač – batériový prenosný diaľkový ovládač s magnetickým uchytením do základne, ktorú je možné nalepiť na stenu, komunikuje s riadiacim systémom pomocou Z-Wave
Kód:  NDN04d Produktové číslo:  NO-CRC-3-1-00

NodOn octan Remote

Octan Remote je diaľkový ovládač pre sieť Z-Wave s magnetickým uchytením do základne, ktorú je možné nalepiť na stenu. Vďaka prenosnému bezdrôtovému ovládaču nemusí byť stále v polohe na stene, ale sami si ho môžete dať prakticky kamkoľvek. Odkiaľkoľvek môžete riadiť spotrebiče či spúšťať vopred naprogramované scény. Stačí zapnúť a nastaviť funkcie systému Z-Wave.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie odkiaľkoľvek z domu
  • Prenosný pre komfortné ovládanie
  • S magnetickou základňou na stenu
  • Riadenie spotrebičov vrátane programov
  • Súčasť systému Z-Wave
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NodOn Octan Remote. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NodOn Octan Remote. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NodOn Octan Remote. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NodOn Octan Remote.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií