AP+ nový vizuál PET

Nokia DC-15 micro USB, čierna

Zobraziť katalóg
Nokia DC-15 micro USB, čierna
3,8 4 hodnotení
Nabíjačka do auta 12 / 24V, 750mA
Kód:  NOKP0720 Produktové číslo:  02741Z9

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia DC-15 micro USB, čierna

Cestovná nabíjačka je ideálnou voľbou pre dovolenku, služobné cesty a pre všetkých, ktorí trávia veľa času na ceste, alebo chcú mať stále k dispozícii džús pre svoje mobilné zariadenia. Vysokokvalitná a praktická cestovná nabíjačka DC-15 od spoločnosti Nokia je vhodná nielen pre vybrané telefóny tejto značky, ale aj pre mnohé LG, Samsung, BlackBerry a iné s konektorom micro USB. Stačí ju zasunúť do zásuvky zapaľovača cigariet v aute s 12 až 24 voltovým vstupným napätím pre osobné aj nákladné vozidlá. Praktický je špirálový kábel, ktorý sa nerozpína. Nabíjač nabíja nielen smartfóny, ale aj iné zariadenia kompatibilné s Micro USB.

Parametre a špecifikácie:

Určený pre:
Zariadenia Micro USB (Nokia, Samsung, LG, BlackBerry a ďalšie)

Vstupné napätie:
12 až 24 V

Rozhranie:
Micro USB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia DC-15 micro USB, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia DC-15 micro USB, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia DC-15 Micro-USB, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia DC-15 Micro-USB, Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia DC-15 Autós töltő mikro USB, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií