AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Nubia Z11

Zobraziť katalóg
Nubia Z11
4,8 6 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "IPS FHD 1920x1080, procesor Snapdragon 820 Octu Core 64 bit, RAM 4/6 GB, interná pamäť 64 GB, microSD až 200GB, fotoaparát 16MPx + 8 Mpx, Optická stabilizácia, GPS, WiFi, čítačka odtlačkov prstov, Bluetooth, 3G / LTE , Type-C USB, batérie 3000mAh, Android 6.0 + Nubia UI3.9.6
Kód:  ZTE2025a1b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nubia Z11

vlastnosti telefónu

151,8 mm

vypnuté
Nubia Z11

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

72,3 mm

vypnuté
Nubia Z11

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,5 mm

Hmotnosť telefónu: 162 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

72,3 × 151,8 × 7,5 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

až 6 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

162 g

hmotnosť telefónu

Hledáte kovovou krásku, která vám bude dělat společnost, že vám bude celé široké okolí závidět?Nubia Z11 patrí práve do tejto kategórie ak tomu dokonca servíruje aj nadštandardnú výbavu v podobe napríklad až 6 GB operačnej pamäte.

kľúčové vlastnosti

  • Luxusný dizajn pre náročných zákazníkov
  • Pevné šasi z leteckého hliníka
  • K dispozícii v niekoľkých atraktívnych farbách
  • Vynikajúci hardvérová výbava
  • Fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu
  • Rýchle nabíjanie pomocou USB-C

Dizajn, ktorý chytí za srdce

Jedinečnosť telefónu Nubia Z11 tkvie vo využití absolútne minimálnych bočných rámčekov, čo sa prejavuje v jeho luxusnom vzhlede. Ostatne s škaredým telefónom by sa hviezdny portugalský hráč Cristiano Ronaldo, ktorý telefón propaguje, ťažko nechal zvečniť na reklamných fotografiách. Vráťme sa však ešte k displeju, ktorý disponuje uhlopriečkou 5,5 "a jeho povrch kryje odolné sklo Gorilla Glass s 2.5D efektom.

Ostré snímky s optickou stabilizáciou obrazu

Na zadnej strane na seba strháva pozornosť 16MPx snímač hlavného fotoaparátu (Sony IMX298). Fotoaparát je ďalej zložený zo sústavy 6 šošoviek a disponuje optickou stabilizáciou obrazu, svetelnosťou f / 2.0, fázovým zaostrovaním a duálnym LED bleskom. Čelné kamerka má rozlíšenie 8 Mpx so svetelnosťou f / 2,4 a vie zachytiť dostatočne širokouhlé snímky.

všestranná výbava

Stávkou na istotu je využitie moderného osmijádrového procesora Snapdragon 820, presné čítačky odtlačkov prstov na zadnej strane telefónu aj vlastné grafické nadstavby Nubia UI 4.0. Tá beží nad moderným Androidom vo verzii 6.0. Na nabíjanie integrovanej batérie s kapacitou 3 000 mAh slúži obojstranný konektor typu USB-C. Ten podporuje rýchlonabíjanie, takže počas iba 30 minút natlačia do telefónu až 83% kapacity batérie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nubia Z11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nubia Z11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nubia Z11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nubia Z11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Núbia Z11.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií