Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Numark HF Wireless

Zobraziť katalóg
Numark HF Wireless
4,0 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové štúdiové slúchadlá, Bluetooth 4.0, 40mm meniče, 60Hz – 20kHz, výdrž až 10 hodín, so zabudovaným mikrofónom, dosah až 10m, pripojiteľný kábel
Kód:  NUM017g Produktové číslo:  RNUM115 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Numark HF Wireless

 

Prémiové slúchadlá určené pre profesionálnych DJ vás ohromia svojim zvukovým podaním, estetickým spracovaním a dlhou výdržou. Numark HF Wireless poskytnú všetko podstatné a dôležité pre DJ vystúpenia. Môžete sa spoľahnúť na akustiku svetovej triedy a zdroj zvuku, na ktorý sa môžete 100 % spoľahnúť. O perfektnú reprodukciu zvuku sa postarajú 40 mm meniče s frekvenčným rozsahom 60 Hz – 20 kHz.

Kľúčové vlastnosti

  • Top slúchadlá v štúdiovej kvalite pre DJs
  • Extra veľké a otočné náušníky
  • Výnimočná výkonová zaťažiteľnosť
  • 40 mm meniče so silnými basmi pre jednoduchý beatmatching
  • Dokonalá izolácia okolitého hluku umožňuje použitie v extrémne hlučnom prostredí
  • Impedancia aj pre zariadenia so slabším výstupom

Optimalizované pre DJs

Slúchadlá sú vybavené veľkými a otočnými náušníkmi z luxusného materiálu pre maximálnu izoláciu okolitého hluku. Reproduktorové vokály budú jemné, basy silné a pútavé. Vďaka otočným náušníkom získate single-ear funkciu a pridržiavanie slúchadiel ramenami a hlavou bude minulosťou. Špičkové vyhotovenie zaistí, že vám padnú a budú sedieť, pokiaľ ich sami nezložíte z hlavy. Vaše ruky môžu pokojne zostať na mixážnom pulte.

Bezdrôtové vyhotovenie

K zdroju zvuku jich pripojíte pomocou Bluetooth 4.0. Spárovanie je veľmi jednoduché a rýchle vďaka technológii NFC. Získavate tak perfektný, až 10 m bezdrôtový dosah. V prípade potreby sa dajú použiť aj s káblom, ktorý je súčasťou balenia. Určite oceníte aj zabudovaný mikrofón, s ktorým sa slúchadlá dajú používať aj ako hands-free.

Obsah balenia:

  • Slúchadlá HF Wireless
  • Audio kábel
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Numark HF Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark HF Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark HF Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark HF Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark HF Wireless.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií