PET AD homeoffice

Numark NDX 500

Zobraziť katalóg
Numark NDX 500
4,0 2 hodnotení
CD prehrávač - profesionálne CD/MP3 prehrávanie, kontrolér DJ aplikácií a USB flash pamäte, integrované USB audio rozhranie pre prehrávanie hudby z PC/MAC, dotykový scratch Jog, ovládanie SW cez USB MIDI, auto BPM s tap funkciou, štart/stop nastavenie simulácie rozbehnem/zastavenie vinylu, 3x HOT cue body, Pitch control až +/- 100%, Anti-shock patentovaná technológia, textový displej s podsvietením a vysokým kontrastom
Kód:  NUM001b3 Produktové číslo:  NDX500 Stránky výrobcu

Numark NDX 500

NDX500 je samostatný USB/CD prehrávač médií schopný hrať a miešať hudbu prakticky z akéhokoľvek digitálneho zdroja . Prehrávajte celú vašu DJ knižnicu kdekoľvek. Kombinuje komplexné funkcie s hlbokou integráciu hardvéru a softvéru, aby si vystačil sám bez potreby zapnutého počítača. NDX500 má tiež USB Audio, ktorý vám umožní prehrávať zvuk z vášho počítača. Bez ohľadu na zdroj, všetky dôležité informácie sú zobrazené na podsvietenom displeji, takže môžete spravovať vašu knižnicu.

Dotykové koliesko jog vám dá absolútnu presnosť pre scratchovanie, hľadanie a backspin. Environmentálne adaptívna technológia dokáže automaticky kalibrovať pre optimálny výkon bez ohľadu na vlhkosť alebo zmenu prostredia. Cue poskytuje okamžitý prístup ku kľúčovým bodom v skladbe tracku. Všetky ovládacie prvky NDX500 sú mapované na Serato DJ (predáva sa samostatne), takže si ho môžete pripojiť k počítaču Mac alebo PC a môžete začať tvoriť.

Vlastnosti:

  • Kontrolér DJ aplikácií a prehrávač CD/MP3, USB flash pamätí
  • Integrované USB audio rozhranie pre prehrávanie hudby z PC/MAC
  • Dotykový scratch Jog
  • Ovládanie SW cez USB MIDI
  • Auto BPM s tap funkciou
  • Štart/stop nastavenie simulácie rozbehnem/zastavenie vinylu
  • 3× HOT cue body
  • Pitch control až +/- 100%
  • Anti-shock patentovaná technológia
  • Textový displej s podsvietením a vysokým kontrastom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Numark NDX 500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark NDX 500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark NDX 500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark NDX 500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Numark NDX 500.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií