PET AD homeoffice

Diskusia k NZXT Noctis 450 čierna

Zobraziť katalóg
NZXT Noctis 450 čierna - PC skrinka

Diskusia k NZXT Noctis 450 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NZXT Noctis 450 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NZXT Noctis 450 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NZXT Noctis 450 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Vojde sa sem GPU -ASUS ROG STRIX gtx 1080ti oc 11G gamimg- aj keď bude na plno využitá HDD klietka?

Bude miesto aj pre GPU -ASUS ROG STRIX gtx 1080ti oc 11G gamimg- aj s HDD klietkov v plnom využiťí. Za odpoveď predom ďakujem.

Vojde sa sem GPU -ASUS ROG STRIX gtx 1080ti oc 11G gamimg- aj ked bude osadená HDD klietka a MB -ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING- s vodným chladením procesora -NZXT Kraken X62-? Pôjde sem chladenie osadiť z vrchnej časti? Nachádzajú sa prachové filtre aj s vrchnej, spodnej a prednej časti? Vojde sa sem aj zdroj -Seasonic Prime Ultra 1000 W Gold-? Je možné meniť osvetlenie caseky? Kde všade je Podsvietená caseka? Za odpoveď predom ďakujem.

Táto bedna neobsahuje horný prachovy filter. Uz sa mi vo vnutri bedne zacina objavovat prach. Aky prachovy filter by ste mi tam odporucili kupit? Tak aby aj poriadne pasoval a nebola tam ziadna zbytocna medzera pre prach! Vdaka za odpoved.

Vojde sa do bedne graficka karta ASUS STRIX GAMING GeForce GTX1060 O6 GB?

Dobrý den de do této case dák dvd mechaniku

Dobry den chtel bych se zeptat jestly tento chladic NZXT Kraken X61 dam do horni (stropni) pozice? dekuji za odpoved

Chcem sa opytat ci bedna obsahuje prachove filtre, v popise su spomenute ale na fotkach ich nevidim. Pripadne je iba zo spodu alebo aj z predu?

Dobry den chtěl bych se zeptat má tato skříň výstupy na mechaniku nebo je bez děkuji za odpověď

12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií