AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ODI Ruffian Lock-On green

Zobraziť katalóg
ODI Ruffian Lock-On green
Grip na bicykel vrátane objímok, dĺžka 130 mm, priemer riadidiel 22,2 mm, vonkajší priemer 30 mm, vrátane koncoviek, hmotnosť 99 g
Kód:  SPT14825 Produktové číslo:  711484105173

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ODI Ruffian Lock-On green

Rukojeti na řídítka musí každému cyklistovi vyhovovat nejen svými rozměry, ale především z hlediska celkového provedení. Gripy ODI Ruffian Lock-On jsou vyrobeny z kvalitní gumy, mají robustní rýhování a ultra úzký závodní profil. Samotný systém Lock-on je patentovaný způsob, který umožňuje rychlé a naprosto spolehlivé uchycení na řídítka, a to bez nutnosti lepení či drátkování. Všechny jezdce navíc zaujmou i nové koncovky Snap Cap. Můžete si přitom vybrat hned z několika barevných provedení. Jistě si tedy zvolíte takové gripy, které svým vzezřením padnou přesně na váš bicykl.  

Klíčové přednosti

  • Robustní rýhování
  • Ultra úzký závodní profil
  • Lock-on systém pro rychlé a spolehlivé uchycení
  • Nové koncovky Snap Cap
  • Výběr z několika barevných provedení 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ODI Ruffian Lock-On green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ODI Ruffian Lock-On green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ODI Ruffian Lock-On zöld.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií