AP+ nový vizuál AD homeoffice

Odvážná slečna

Zobraziť katalóg
Odvážná slečna Film
Kód:  AV00144
Odvážná slečna Predaj skončil

Odvážná slečna

Novým predsedom komory civilného súdu sa po JUDr. Smolíkovi stáva JUDr. Kroupa. Preberá od novopečeného dôchodcu kanceláriu aj so sekretárkou Zdenkou Mikovou. Mladá žena sa Kroupovi páči a čoskoro k nej cíti viac ako sympatie. Zdenka si od neho požičia tristo korún a vráti mu namiesto nich roztomilé šteniatko. Kroupa rozhoduje spor manželov Strnadových, ktorí sa hádajú o alimenty na trojročnú Vierku, ale dcérka sama je im evidentne ľahostajná. Sudca navrhuje umiestnenie dieťaťa do detského domova.

Zamilovaný Kroupa zahliadne Zdenku cez výlohu samoobsluhy a s hrôzou sleduje, ako mladá žena kradne konzervy. Sudca chce vysvetlenie a Zdenka ho prinúti k ceste do dediny, kde žije jej otec, svorka psov a štyri malé deti. Kroupa je nešťastný, pretože deti považuje za následky ľahkomyseľného života slobodnej Zdenky. Čoskoro ale zistia, že mladá žena deti uniesla ich vlastným, ľahostajným a niekedy aj surovým rodičom potom, čo ich spoznala ako zapisovateľka na súde, a obetavo im poskytla láskyplné zázemie. Kroupa prinúti Zdenku, ktorá falšovala adopčné listiny, aby sa sama prihlásila na Bezpečnosti. V trochu rozprávkovom závere sa ocitá žena pred súdom, kde dostáva len symbolický trest a potom, čo prijme Kroupovu ponuku k sobášu, mu prezradí, že s ním čaká dieťa.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií