Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

OLIVER WEBER 11685R

Zobraziť katalóg
OLIVER WEBER 11685R
Náhrdelník pre ženy s kryštálmi Swarovski, materiál: obecný kov, syntetická perla, dĺžka: 40 + 5 cm
Kód:  SP5172 Produktové číslo:  9005617548618 Stránky výrobcu

OLIVER WEBER 11685R

Náhrdelník je klasickou ozobie ženy, podčiarkuje jej krásu a doplňuje zvolený outfit. Tento romantický náhrdelník Oliver Weber Working Just s veľmi elegantným príveskom v podobe perly je nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Prívesok je zdobený čírym kryštálom Swarovski, ktorý mu dodáva nebývalý ligot a noblesu. Vhodný je ako pre bežné denné nosenie, tak pre slávnostné príležitosti. Všetko je z obyčajného bižutérneho kovu, ktorý je však ošetrený rhodiovaním, čo mu dodáva vzhled bieleho zlata, vysoký lesk a farebnú stálosť.

kľúčové vlastnosti

  • Elegantný náhrdelník so syntetickou perlou
  • Zdobený kryštálom Swarovski
  • Rhodiovaný bižutérny kov
  • Vzhled aj kvality bieleho zlata
  • K bežnému noseniu aj slávnostným príležitostiam

Dĺžka:
40 cm

Oliver Weber je tradičná šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladia a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojho nositeľa. Každý šperk nesúci značku Oliver Weber sebou okrem mena svojho tvorcu a zakladateľa nesie tiež filozofiu, na ktorej je celá úspešná spoločnosť založená: „Šperky môžu dokonale zdobiť len vtedy, ak sú vyrábané so starostlivosťou, zmyslom pre detail a hlavne s láskou. “

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLIVER WEBER 11685R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLIVER WEBER 11685R.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií