Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Oliver Weber 8387

Zobraziť katalóg
Oliver Weber 8387
5 2 hodnotení
Brošňa materiál: bižutérne kov, kryštály Swarovski
Kód:  SP1896 Produktové číslo:  9005617883870

Oliver Weber 8387

Dámska brošňa v prelínajúcich sa krúžkoch Oliver Weber 8387 by nemala chýbať medzi doplnkami každej elegantné ženy, ktorá rada nosí luxusné šperky a rada vyniká. Šperky od spoločnosti Oliver Weber vynikajú predovšetkým moderným dizajnom a kvalitným spracovaním. Svojim nevšedným prevedením si brošňa získa na obľúbenosti a bude tak patriť medzi často používané doplnky ako dievčat, tak aj žien bez rozdielu veku.

Šperky z bižutérneho kovu sa teší veľkému záujmu už dve storočia. Základom zloženie je meď a zinok v rôznom pomere. Pridaním ďalších kovov sa docieli požadované vlastnosti kovu. Tento materiál sa vyznačuje ľahkou opracovateľnosťou, tvrdosťou a dobrou tepelnou vodivosťou. Šperky neobsahujú nikel, na ktorý majú niektorí užívatelia alergické reakcie. Rozmer brošne je 32 mm.

Nádherne vykonaná brošňa má farebné prevedenie predstavujúce kombinácii žltého a červeného zlata. Časť brošne je posiata množstvom drobných žiarivých kryštálov Swarovski. Urobte sebe alebo blízkym radosť a obdarujte je týmto výnimočným a nádherným šperkom.

Oliver Weber je tradičná šperkárska a módna značka, ktorá si zakladá na dokonalej kombinácii moderných trendov, ktoré spolu perfektne ladia a skvele tak podčiarknu pôvab a osobnosť svojho nositeľa. Každý šperk nesúci značku Oliver Weber sebou okrem mena svojho tvorcu a zakladateľa nesie tiež filozofiu, na ktorej je celá úspešná spoločnosť založená: „Šperky môžu dokonale zdobiť len vtedy, ak sú vyrábané so starostlivosťou, zmyslom pre detail a hlavne s láskou. “

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oliver Weber 8387
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oliver Weber 58034.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií