Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Zobraziť katalóg
Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus
5 1 hodnotení
Objektív – pre iPhone 7/7 Plus, obsahuje širokouhlý, makro 15× a fisheye objektív, kompatibilný s ochranným sklom do hrúbky 0,5 mm, obsahuje 2 ochranné kryty
Kód:  OLLC2fbk9 Produktové číslo:  OC-0000216-EU
Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus Predaj skončil

Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Súprava Core sa sústredila na výnimočnú kvalitu obrazu pri všetkých objektívoch, aby ste mohli naplno skúmať kreativitu fotografií. Rybie oko, super široký objektív a 15-násobné makro spoločne poskytnú pestrú škálu možností pre zachytenie snímky tak, ako práve chcete. Jedinečnú perspektívu docielite okamžite a ľahko.

Kľúčové vlastnosti

  • Vymeniteľné objektívy pre iPhone 7/7 Plus
  • Optika vylepšená pre vyššiu kvalitu (viacvrstvový poťah)
  • Rybie oko s výhľadom takmer 180°
  • Širokouhlý objektív (120°) pre krátku vzdialenosť a panorámu
  • Makro s 15-násobným zväčšením miesto mikroskopu
  • Súčasťou sú 2 ochranné kryty (jeden na i7, druhý na i7 +)
  • Patentovaný systém pre prichytenie na zadnej aj prednej kamere

Zakaždým originálna snímka

V meste pri prehliadke pamiatok alebo v divokej prírode, vždy ste pripravení na dokonalý záber. Širokouhlý objektív takmer zdvojnásobuje snímanú plochu, rybie oko prináša ultra široké zábery a s makro objektívom 15× všetko krásne vyfotíte z blízka a vo veľkom detaile. Popustite uzdu vašej kreativite, výsledné zábery vás svojou kvalitou prekvapia.

Kvalitné dielenské spracovanie

Samotný dizajn je šikovne navrhnutý a spracovanie sa dočkalo vysokej kvality. Súprava je kompaktná bez ďalších prídavných častí, takže sa aj vďaka svojim rozmerom zmestí do každého vrecka. Kontakt s telefónom je riešený citlivo, takže nehrozí jeho poškriabanie. Súprava sa drží na telefóne pevne, nemusíte sa báť držať váš iPhone v rôznych pozíciách a uhloch pre akčné zábery. Samozrejmosťou je bezproblémová spolupráca so všetkými foto a video aplikáciami.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Apple iPhone 7/7 Plus

Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pro iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip core lens + 2 cases Black/Black für iPhone 7 und iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip core lens + 2 cases Black/Black für iPhone 7 und iPhone 7 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olloclip - alaplencsék + 2 fekete tokkal /iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekhez.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií