Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k OMEN by HP 870-176nc

Zobraziť katalóg
OMEN by HP 870-176nc - Počítač

Diskusia k OMEN by HP 870-176nc

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OMEN by HP 870-176nc, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OMEN by HP 870-176nc ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OMEN by HP 870-176nc vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

aka značka grafickej karty sa tam nachadza(vyrobca), a je ten 500W zdroj postačujuci na taku zostavu s vodnym chladenim?

dobry den, tento PC vlastnim uz par rokov, je super :) rozmyslam nad miernym upgradom, ktory by ho trosku osviezil - kupu SSD disku, uplne by postacoval 1TB (v podstate aj 2TB, ak by nebol cenovo moc vysoko)... akurat za tie roky, odkedy som ho kupil, vyslo vela typov a standardov SSD, a ja netusim, aky SSD disk alebo ake typy SSD diskov by donho sadli, resp. ake podporuje... dalsia vec, ak uz najdem nejake, co su podporovane tymto PC, bude stale postacovat 500W zdroj, ktory je v nom od zakladu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké příslušenství je dodáváno s pc díky za odpověď

Dobrý deň na koľko FPS bi išlo csgo GTA 5 a Battlefield 1. Ďakujem za odpoved

Dobrý den, dá se tento PC objednat s Linuxem nebo jiný OS než Windows? Děkuji

má tento počítač usb porty a optickú mechaniku? a ako je to s chladením?

Dobrý deň, je možné doplniť tento PC o ďalšie HDD SATA (1-2 ks)? Nestačí mi kapacita dodávaného disku. Otvorením skrinky a ich inštaláciou nepadá záruka? Ďakujem za skorú odpoveď

Dobrýden, dá se na tomto počítači spustit dvě různé VR hry? Pokud ano, za jakých podmínek? Děkuji

Dobrý den, zajímá mě, zda na daném počítači můžou hrát zároveň 2x hráči VR hru? Zda to utáhne.

Je v kazdom stolnom pc ktory sa nemusi predavat na alze su tam naistalovane driveri na grafiku atd. Ked nemaju opticku mechaniku??

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií