PET Protiplnění

OMRON Caloriscan HJA-306-EW

Zobraziť katalóg
OMRON Caloriscan HJA-306-EW
Krokomer – monitor kalorickej spotreby, 3D senzor, 24/7 zaznamenávanie kalórii, 7-dňová pamäť
Kód:  EOM105c Produktové číslo:  4015672106307 Stránky výrobcu
OMRON Caloriscan HJA-306-EW Predaj skončil

OMRON Caloriscan HJA-306-EW

Monitor kalorickej spotreby Caloriscan HJA-306-EW od spoločnosti Omron je spoľahlivý a presný merač kalórií pre všetkých, ktorí chcú mať o svojej dennej spotrebe dokonalý prehľad. 24 hodín denne budete vedieť, koľko ste vydali kalórií alebo koľko ste prešli krokov, vďaka čomu budete mať kontrolu nad svojou telesnou hmotnosťou. To vám zároveň dodá potrebnú motiváciu k ďalšiemu pohybu počas redukčnej diéty.

Prístroj vám tiež poskytne informácie o zdravotnom stave aj kondícii. Výhodou tohto monitora oproti ostatným je, že započítava spálené kalórie zo všetkých celodenných aktivít, či už bežíte, sedíte za počítačom alebo vykonávate domáce práce. Jeho obsluhu zvládne každý, stačí stlačiť tlačidlo a hneď vidíte všetky vaše výsledky na veľkom a prehľadnom displeji. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa ľahko zmestí do kabelky alebo vrecka nohavíc.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON Caloriscan HJA-306-EW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON CaloriScan HJA-306-EW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON CaloriScan HJA-306-EW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON Caloriscan HJA-306-EW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií