Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

OMRON NE-U22

Zobraziť katalóg
OMRON NE-U22
5 1 hodnotení
Inhalátor rozprašovanie cez MASH mikromembránu, nebulizačný výkon 0,25 ml/min, zásobník na lieky 7 ml, len pre čisté liekové formy, nevhodné pre Vincentku a iné soľné alebo olejové roztoky
Kód:  EOM120j Produktové číslo:  4015672101401

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON NE-U22

Ultrazvukový inhalátor OMRON NE-U22 vám iste znateľne uľahčí boj s astmou. S malou veľkosťou 38 × 104 × 51 mm a hmotnosťou iba 97 gramov ho môžete zobrať všade so sebou. Už nikdy sa nemusíte pred použitím inhalátora starať o vyplachovanie úst či koordináciu nádychu a výdychu, stačí len pokojne dýchať.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi malý a prenosný inhalátor
  • Nízka váha napomáha prenášanieu
  • Stačí sa len zhlboka nadýchnuť
  • Zásobník pojme 7 ml lieku
  • nebulizačnej výkon 0,25 ml/min

Znovu pohodlne dýchať

Tento prístroj využíva technológiu rozprašovania cez MASH mikromembránu. Zariadenie je určené len pre čisté liekové formy (napr. Berodual, Antrovent, Ventolin, Mucosolvan). Do zásobníka sa zmestí 7 mililitrov lieku a nebulizačný výkon je vyšší ako 0,25 mililitra za minútu. Zariadenie je nevhodné na využitie so soľnými a olejovými roztokmi alebo Vincentkou. Produkt môže byť napájaný buď pomocou dvoch AA batérií, alebo priamo z elektrickej siete.

Parametre a špecifikácia

Typ prístroja
Ultrazvukový Hotovo!
Nebulizačný výkon
0,25 ml/min Hotovo!
Zásobník na lieky
7 cm3 Hotovo!

Typ prístroja

Typ prístroja
Ultrazvukový Hotovo!

Vlastnosti

Nebulizačný výkon
0,25 ml/min Hotovo!
Zásobník na lieky
7 cm3 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMRON NE-U22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON NE-U22. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON NE-U22.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií