Vyhraj lístky na EURO 2024

ONKYO ES-FC300 biela

Zobraziť katalóg
ONKYO ES-FC300 biela
Slúchadlá sa 40mm titánovými meničmi, hliníková a sklopná konštrukcia, frekvenčný rozsah 10 Hz - 27 kHz, Hi-Fi kábel pre audiofilov, odnímateľný biely kábel
Kód:  GZ690a3 Produktové číslo:  ES-FC300W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ONKYO ES-FC300 biela

Slúchadlá Onkyo ES-FC300 sú vybavené prémiovými titánovými membránami. Vyznačujú sa vysokou tuhosťou a neskresleným prednesom v širokom frekvenčnom spektre. Vernosť reprodukcie navyše podporujú aj rigidné hliníkové ozvučnice. Ihneď po nasadení vás prekvapí precízne kontrolovanej basy, Ktoré nastupujú nenásilne už od najnižších počuteľných frekvencií, a to pri ľubovoľnej úrovni hlasitosti. Realistickému podanie najnižších kmitočtov napomáhajú špecificky tvarované akustické komory za každým meničom.

Mäkké koženkové náušníky poskytnú vynikajúcu izoláciu voči okolitému hluku a súčasne zamedzia unikaniu reprodukcie zo slúchadiel. Nastaviteľný hlavový most s polstrovanými kontaktnými bodmi potom zabezpečí bezproblémové padnutie ľubovoľnému užívateľovi.

Kombinácia hliníka a polyetylénu zaručuje slúchadlám vysokú odolnosť, ktorú ďalej podporuje odpojiteľný kábel s elastomérovým plášťom. Plochý prierez naviac navyšuje rezistenciu voči nárazom a minimalizuje nepríjemné zašmodrchávání. Všetky konektory sú pozlátené a precízne spracované, aby sa minimalizoval vplyv nežiaducich interferencií na reprodukciu.

Kľúčové prvky:
  • Nové 40mm titánové meniče pre jasnejší zvuk.
  • Tvarované akustické komory pre presne definovateľné basy.
  • Robustné hliníkové ozvučnice na závesných ramenách.
  • Odpojiteľný, ľahko vymeniteľný plochý kábel s elastomérovým plášťom.
  • Skladací dizajn pre jednoduché prenášanie.
  • Nastaviteľnýpolstrovaný hlavový most.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ONKYO ES-FC300 biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONKYO ES-FC300 bílá.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií