AD homeoffice AlzaBoxy Q1

ONKYO NS-6170 čierny

Zobraziť katalóg
ONKYO NS-6170 čierny
Sieťový prehrávač Hi-Res Audio DSD 11.2MHz, FM tuner s RDS, DAB+,192 kHz/24-bit, FLAC/WAV, AKM 768kHz/32bit DAC, Bluetooth, WiFi, Google Cast, Spotify, AirPlay, FireConnect, 2x USB, LAN
Kód:  GZ645r6d Produktové číslo:  NS6170B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ONKYO NS-6170 čierny

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorá sa bez svojej pravidelnej multimediálnej dávky nezaobíde, potom ste tu na správnej adrese. Pripravili sme pre vás novinku z dielne svetoznámeho výrobcu ONKYO, ktorá posunie zábavu zo sledovania filmov a seriálov, prípadne počúvania hudby, na úplne odlišnú úroveň, a to v tom pozitívnom slova zmysle. Každý jednotlivý kúsok tohto setu je navrhnutý s maximálnou precíznosťou a zameraním aj na tie najmenšie detaily tak, aby zostava ako celok vytvorila vo vašej obývacej izbe autentickú audiovizuálnu interpretáciu vo vysokom rozlíšení. Doslova ako by ste boli v kine.

Kľúčové vlastnosti

  • Sieťový audio prehrávač moderného strihu
  • Duálny prevodníky AKM 768 kHz / 32-bitový DAC AK4490 pre ľavý a pravý kanál
  • Podpora 11,2 MHz DSD a 192/24 Hi-Res Audio
  • Technológia VLSC zaistí zvukový signál takmer bez šumu
  • Robustný hliníkový predný panel a anti-rezonančná kostra zabraňujúca najmenším vibráciám
  • Digitálne rádio DAB + a FM tuner s RDS a 40 predvoľbami
  • Systém FireConnect pre voliteľné reproduktory
  • Digitálny optický výstup + digitálny koaxiálny výstup + analógový RCA výstup
  • Streaming hudby prostredníctvom Bluetooth, Google Cast alebo AirPlay
  • Dvojpásmová WiFi pre bezproblémový prístup k internetu

Špičkové vyhotovenie s hliníkovým predným panelom

Do výbavy patria vlastné, vysoko kvalitné zvukové obvody a originálne spínacie zosilňovacie technológie. Nechýba ani skvelo fungujúca a jedinečná technológia VLSC (vektorovo lineárny vyhladzovací obvod), ktorá eliminuje hlučnosť a rušnosť. Zároveň značne rozjasňuje detaily. NS-6170 je tiež vybavený dvojitým monofónnym rozložením L/R kanálov s oddelenými cestami napájania, vylepšeným transformátorom a extra veľkými audio kondenzátormi na ľavý a pravý DAC.

Plná podpora na pohodlné streamovanie hudby

Po praktickej stránke zaujme predovšetkým zabudovaná podpora moderných streamovacích služieb. Okrem obligátnej technológie Bluetooth nechýba ani Google Cast a predovšetkým AirPlay. Ďalej je začlenené internetové radio v podobe známej aplikácie TuneIn a priamy prístup k službám typu Spotify, Pandora, Deezer alebo Tidal.

Namiesto klasického ovládača môžete k plnému ovládaniu zariadení používať bezplatnú aplikáciu ONKYO Controller. K dispozícii sú aj dva USB porty na pripojenie napríklad externého disku s hudbou. Samozrejmosťou je podpora všetkých bežných digitálnych audio formátov, a to od beztrôtových FLAC a WAV, až po štandardné MP3, WMA, AAC a mnohé ďalšie.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ONKYO NS-6170 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONKYO NS-6170 černý.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií