AD homeoffice PET

Opinel, VRI N°08 Inox Bubinga

Zobraziť katalóg
Opinel, VRI N°08 Inox Bubinga
4,8 5 hodnotení
Nôž skladací, antikorový, drevo Bubinga
Kód:  SPT1395 Produktové číslo:  3123842260863
Opinel, VRI N°08 Inox Bubinga Predaj skončil

Opinel, VRI N°08 Inox Bubinga

Predstavujeme vám tento výborný vreckový rozkladací nôž od svetoznámej spoločnosti Opinel. Disponuje perfektnou čepeľou z antikorovej ocele, ktorá vydrží dlhé roky bez najmenšej chyby. Rukoväť noža je vyrobená z exotického dreva Bubinga. Nože Opinel Inox Bubinga majú bezpečnostnú poistku Virobloc (VRI), ktorá zaistí čepeľ pred nechceným otvorením alebo zatvorením noža.

Kľúčové vlastnosti

  • Materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ (INOX)
  • Dĺžka čepele: 8,5 cm
  • Materiál črienky: exotické drevo zo stromu Bubinga
  • Poistka: patentovaná dvojfunkčná poistka Virobloc proti zatvoreniu aj otvoreniu noža

Tradícia kľúčom k úspechu

Prvý nôž Opinel bol vyrobený už v roku 1890 a postupom času sa táto značka stala kultom v oblasti zatváracích vreckových nožov. V súčasnej dobe sa nože Opinel predávajú po celom svete, a to rýchlosťou až neuveriteľných 360 nožov za hodinu.

Väčšina dreva používaná na výrobu rukovätí pochádza priamo z Francúzska. Zvyšok je potom tvorený dovozom exotických drevín pre luxusné série nožov (eben, zebrano, palisander a pod.). Čepele Opinel sú vyrábané zo špičkovej švédskej ocele.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Opinel, VRI N°08 Inox Bubinga
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Opinel, VRI N°08 Inox Bubinga. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Opinel, VRI N ° 08 Inox Bubinga. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Opinel, VRI N ° 08 Inox Bubinga. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Opinel, VRI No. 08 Inox Bubinga.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií