Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Optoma HD90+

Zobraziť katalóg
Optoma HD90+
Projektor DLP, 16: 9, 4: 3, nat. Full HD (1920x1080p), full 3D, 1600ANSI lm, kontrast 600000: 1, 2x HDMI 1.4, VGA, RS232, USB, DO
Kód:  WZ001k72 Produktové číslo:  95.8SJ02GC0E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma HD90+

Optoma predstavuje následníka veľmi oceňovaného a obľúbeného modelu HD90. Nový model HD90+ prevzal od svojho predchodcu len to najlepšie a je vybavený druhou generáciou LED svetelného zdroja, ktorý zvyšuje kvalitu obrazu s konzistentnými a dokonale vyváženými farbami. Či už hľadáte zariadenie pre pohodový filmový večer alebo adrenalínové 3D zážitky, je Optoma HD90+ ideálnou voľbou.

Technológia Optoma LED

Projektor má ako svetelný zdroj trojicu LED diód pre obraz so širokým farebným gamutom, vynikajúcou sýtosťou farieb a životnosťou až 20 000 hodín. Pomocou oddelenej červenej, modrej a zelenej LED diódy vytvára intenzívne, ale presné farby. Pokročilé prepínanie týchto LED diód poskytuje zvýšenú stabilitu obrazu, ktorá súperí s výkonom 3-čipových DLP projektorov.

Na rozdiel od tradičnej lampy, LED osvetlenie poskytuje konzistentný jas a farebné podanie po celú dobu životnosti. Využíva Helmholtz - Kohlrauschov efekt, čím dokáže zvýšiť vnímanie jasu až na dvojnásobok a popiera tým predpokladané špecifikácie svietivosti v ANSI lumenoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne kvalitný Full HD obraz
  • Miliardová paleta farieb škálovaná enormným kontrastom
  • Ekonómia dlhej životnosti lampy
  • Popiera predpokladanú špecifikáciu svietivosti
  • 3D s plným rozlíšením vás uchváti
  • Prevod z 2D na 3D
  • Puremotion optimalizuje obraz podľa vašich požiadaviek
  • Privedenie Full HD obrazu do dvojice HDMI

3D naplno vrátane konverzie

Je tým pravým zariadením na vybudovanie prvotriedneho veľkoplošného kina s prekresleným Full HD obrazom v 3D. A to nie len tak hocijakým 3D, ale Full 3D zobrazením dodávajúcim každému oku obraz v plnom rozlíšení - na rozdiel od 3D Ready nerozpoluje jedno rozlíšenie pre obe oči.

Projektor perfektne sadne na multimediálnu projekciu filmov a hier, kde ponúkne potrebné funkcie a z nich plynúci detailný obraz. Na zachovanie Blu-ray filmov v najvyššej kvalite a s maximálnou vierohodnosťou sa postará o sofistikované zobrazenie 24p. Užite si staré, dobré filmy v 3D. Dokáže prevádzať 2D do napínavého 3D.

... tkvie v detailoch

Obsahuje novú generáciu PureMotion na optimálne spracovanie projekcie. Vo svojom najnižšom nastavení PureMotion udrží kvalitu filmu a zároveň maximalizuje detaily každej snímky. Pri najvyššom nastavení eliminuje rozmazanie, čím sadne na rýchle zábery, kde je nevyhnutná absolútna plynulosť.

"Dynamická čierna" plynule prispôsobuje výkon svetelného zdroja na základe informácie o jase každej snímky. Je tak schopný vytvoriť ohromujúci kontrastný pomer 600 000: 1 pre naozaj jemné rozdiely farebných odtieňov. Farieb dokáže zobraziť cez jednu miliardu. Svetlé scény sú ostré a jasné, zatiaľ čo tmavé scény zostávajú detailné a s hlbokou čiernou.

Doteraz nepreskúmané možnosti inštalácie

Optoma HD90+ produkuje menej tepla v porovnaní s konkurenčnými výrobkami, teda nie je potrebné ho toľko chladiť, čo má za následok efektívnejšiu a tichšiu prevádzku. Tiež sa nemusíte obávať inštalácie bližšie k stene alebo stropu. Dokonca nie je žiadny problém projektor umiestniť do malého výklenku napr. v stole či inom kusu nábytku. Nízka hmotnosť 6,5 kg a kompaktná veľkosť zjednodušuje akúkoľvek inštaláciu.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
600 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
10 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Kontrast
600 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
0,8 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
10 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
19 607,85 h (816,99 d) Hotovo!
Výkon lampy
147 W Hotovo!
Hlučnosť
23 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
245 W Hotovo!

Rozmery

Šírka
34,5 cm Hotovo!
Výška
44,3 cm Hotovo!
Hĺbka
16,15 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Optoma HD90+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma HD90+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma HD90+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma HD90+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma HD90 +.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií