Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Optoma X340

Zobraziť katalóg
Optoma X340
Projektor DLP, nat. XGA (1024 x 768), 4:3, 16:9, FULL 3D, 3100 ANSI lm, kontrast 22000:1, HDMI, VGA, USB, RS232, reproduktory 2 W, DO
Kód:  WY002p0k Produktové číslo:  95.72G01GC2E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma X340

Výborná farebná presnosť a špičkové detaily

Prenosný projektor Optoma X340 sprostredkuje jasné a žiarivé prezentácie aj za denného svetla. Projektor X340 je navrhnutý pre konferenčné miestnosti a pýši sa vernou reprodukciou farieb vďaka sRGB farebnej presnosti, dlhou životnosťou lampy a mnohými energeticky úspornými funkciami, ktoré vám znížia celkové náklady na prevádzku projektora.


Vynikajúci obraz

Optoma projektory sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najvernejší farebný výkon. Pokročilá technológia farebného spracovania a prednastavené režimy umožňujú používateľom využívať dlhotrvajúce, spoľahlivé a presné farby - od živých, pútavých prezentácií až po realisticky presné obrazy. Projektor poskytuje vysoký natívny ANSI kontrast. To znamená, že projektor oveľa lepšie vykresľuje prechody a detaily medzi tmavými a svetlými scénami v rámci rovnakého obrazu - poskytuje ostré, intenzívne a sýte farby.


Technológia multifarebného spracovania

Technológia DLP BrilliantColor zvyšuje latku vo farebnom výkone a kvalite obrazu. Táto technológia poskytuje širší farebný rozsah, aby bolo možné vytvoriť viac ako jednu miliardu farieb. Podporuje aj súbežné spracovanie RGB (červená, zelená, modrá) farieb so žltou, azúrovou a purpurovou. To umožňuje realistickú reprodukciu pleťových odtieňov, rovnako ako ďalších miliónov ťažkých farieb tak, aby zodpovedali skutočnosti.


Optoma sa stará o farby

Optoma projektory sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najvernejší farebný výkon. Pokročilá technológia farebného spracovania a prednastavené režimy umožňujú používateľom využívať dlhotrvajúce, spoľahlivé a presné farby - od živých, pútavých prezentácií až po realisticky presné obrazy.


Vynikajúca farebná presnosť

Optoma projektory poskytujú verné farby vďaka prednastavenému sRGB/REC709 režimu - premietaný obsah zodpovedá realite. Snímky sú presné, detailné s reálnymi a prirodzenými farbami. Projektor je ideálny na zobrazovanie firemných prezentácií, výučbových materiálov, filmov a fotografií.


Vysoký dynamický kontrast

Pridá väčšiu hĺbku obrazu vďaka vysokému kontrastnému pomeru 22 000:1. Jasnejšia biela a hlboká čierna vytvoria nielen živé a dynamické scény, ale aj drobný text v prezentáciách bude jasnejší a čitateľnejší. Projektor je ideálny pre grafické a výučbové aplikácie.


Široké možnosti pripojenia

Tento projektor disponuje dvoma vstupmi HDMI s podporou MHL, USB Power a vstavaným reproduktorom. Ideálne na pripojenie HDMI dongla, ako napríklad Google Chromecast a OptomaHDCast Pro (predáva sa samostatne), notebooku, PC alebo Blu-ray prehrávača na jednoduché premietanie obrazu so zvukom.


Výnimočne úsporný

Projektor využíva špeciálnu lampu so zníženou spotrebou s implementovanou technológiou Eco+, ktorá ušetrí až 70 % energie a navyše sa priaznivo predlžuje životnosť lampy až na 10 000 hodín. O ďalšiu úsporu sa postará funkcia Auto Power Off, ktorá projektor automaticky vypne v prípade jeho nečinnosti.


Plná podpora 3D

Optoma projektory sú schopné zobrazovať 3D obsah v plnom rozlíšení a v rôznych formátoch z takmer ľubovoľného 3D zdroja vrátane 3D Blu-ray prehrávače, 3D vysielanie digitálnej televízie a herných konzol. Podpora 144 Hz rýchlej obnovovacej frekvencie poskytuje ostrý a plynulý obraz bez blikania a ghosting efektu v natívnom rozlíšení.


Režim 24/7

Optoma projektor s DLP technológiou uspokojí požiadavky zákazníkov požadujúcich najvyššiu kvalitu a je tak vhodný na náročné inštalácie. Projektor môže byť zapnutý 24 hodín denne, 7 dní v týždni, počas dlhšej doby, na rozdiel od mnohých konkurenčných projektorov. Na túto vlastnosť poskytuje Optoma oficiálnu garanciu.


Päť rokov záruka

Projektor Optoma bude po mnohých rokoch používania poskytovať úplne rovnako kvalitné farebné podanie ako v deň, keď ste si ho kúpili. Na toto poskytuje Optoma oficiálnu záruku 5 rokov - a to vrátane záruky na DMD čip.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1024 × 768 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 768 px Hotovo!
Kontrast
22 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,2 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
12 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1024 × 768 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1024 × 768 px Hotovo!
Kontrast
22 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,2 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
12 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
71 cm (27,95 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
773 cm (304,33 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
9 803,92 h (408,5 d) Hotovo!
Výkon lampy
195 W Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
225 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4, VGA, Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
29,8 cm Hotovo!
Výška
9,65 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,17 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Optoma X340 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma X340. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma X340. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma X340. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma X340.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií