AD homeoffice PET

Diskusia k Opty 110SR

Zobraziť katalóg
Opty 110SR - LED pásik

Diskusia k Opty 110SR

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Opty 110SR, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Opty 110SR ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Opty 110SR vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Lze připojit k dárku zdarma, tedy OPTY 90S aby obě pásky fungovaly na ovladač?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak je to široké předem děkuji

dobrý den co to je ten druhý konektor vedle usb na obrázku.dekuji

Jak jste spokojeni? Ta me cinsky smejd. 16 barev to ma jen na ovladači. Modra mi nefunguje vubec, fialova hneda ci jakakoli takova je skoda mluvit. Vpodstate vse, pri manipulaci podle navodu, se jedna jen o barvu zluta cervena zelena v ruznych stupnich jasu. Mozna neco delam spatne, ale spise si myslim ze je chyba jinde?

chci se zeptat zda vadi když budou tydle ledky u radiatoru jestli neprestane lepit lepidlo al edku nespadnou ? Diky za odpověd

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií