AD homeoffice AD homeoffice

Oral B PRO 3000

Zobraziť katalóg
Oral B PRO 3000
4,8 18 hodnotení
Elektrická zubná kefka – 8800 osc./min, 40000 pulzov, 1 rýchlosť, nabíjací, 3D čistenie, časovač, úložný priestor pre 4 kefové hlavy, 3 kefové hlavy (Precision Clean, Sensitive Clean, 3D White)
Kód:  EAZ6003f1 Produktové číslo:  4210201784982

Oral B PRO 3000

Elektrická zubná kefka Oral-B professional care 3000 s technológiou od BRAUNA

Posuňte sa na novú úroveň čistoty už za 2 minúty. Šetrne odstráni zubný plak. 3 režimy čistenia.

CZ_Oral-B_toothbrush_PC_blue_kv.jpg
CZ_Oral-B-professional-care-3000-Irrigator-Rechargeable-Electric-Toothbrush-powered-by-Braun_product.jpg

Popis výrobku

Zubná kefka Oral-B Professional Care 3000 s dizajnom inšpirovaným profesionálmi má tieto funkcie:

  • Čistiace režim Daily Clean s 3D pohybom

  • Senzor tlaku starajúci sa o ďasná

  • Režim Sensitive

  • Režim Whitening

Přizpůsobte čistění zubů svým potřebám

Prispôsobte čistenie zubov svojim potrebám
Oral-B ponúka rad kefkových hláv, ktoré spĺňajú vaše špecifické potreby v oblasti hygieny ústnej dutiny. Zubná kefka Oral-B Professional Care 3000 Clean je kompatibilná so širokou škálou kefkových hláv Oral-B, takže získate čisté zuby zakaždým, keď to bude potrebovať.

Product Features

  • Dizajn inšpirovaný profesionálov
    Dizajn čistiace hlavice zubnej kefky Oral-B Professional Care 3000 je inšpirovaný oblým tvarom profesionálnych dentálnych čistiacich nástrojov. Osciluje, rotuje a pulzuje, aby tak odstránil zubný povlak a podporoval zdravie ďasien lepšie ako bežný manuálna zubná kefka. Čistiaca hlavica obklopí každý zub pre jeho dôkladné a úžasné vyčistenie, a čistí zub po zube.

  • Kedy čistiacu hlavicu vymeniť
    Vlákna Indicator do polovice vyblednú, keď bude nutné vymeniť čistiacu hlavicu za novú, aby bolo čistenie účinnejšie (približne každé 3 mesiace).


  • Čistiaca hlavica Precision Clean obklopí každý jednotlivý zub a poskytuje tak kompletnú čistotu pre čistejšie zuby a zdravšie ďasná než pri používaní bežnej manuálnej zubnej kefky.


  • Čistiaca hlavica Oral-B 3D White je navrhnutá k šetrnému odstraňovanie povrchových škvŕn. Má leštiace vložku, inšpirovanú zubnými lekármi - pre prirodzene belšie zuby.


  • Čistiaca hlavica Oral-B Sensitive ponúka obzvlášť šetrné čistenie - ideálne pre citlivé zuby a ďasná. Má vlákna Indicator, ktoré vyblednutím indikujú nutnosť výmeny čistiacej hlavice za novú.

  • Čistiaci pohyb 3D (pulzuje, osciluje a rotuje) odstráni až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka.

  • Šetrne naruší a odstráni zubný povlak.

  • Je šetrná k zubom a ďasnám.

  • Elektrická zubná kefka s 3 režimami čistenia

  • Časovač upozorní, že uplynuli zubnými lekármi odporúčané 2 minúty čistenia.

  • Obklopí každý zub pre hĺbkové a dôkladné čistenie (čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean).

  • Záruka 2 roky

Prečo používať elektrickú zubnú kefku?

  • Oral-B, zubnými lekármi najčastejšie odporúčaná značka zubných kefiek na svete.

  • Stále viac zubných lekárov dnes odporúča elektrické zubné kefky, pretože pomáhajú eliminovať bežné chyby pri čistení zubov, ktoré môžu viesť k závažným zdravotným problémom ústnej dutiny. Elektrická zubná kefka Professional Care 3000 má niekoľko funkcií, ktoré vám umožnia získať z vašej zubnej kefky maximálny výkon.

  • Je klinicky dokázané, že všetky elektrické zubné kefky Oral-B odstránia až o 100 % viac zubného povlaku ako manuálna zubná kefka.

  • Elektrické zubné kefky pomáhajú eliminovať bežné chyby pri čistení zubov, ktoré môžu viesť k závažnejším problémom s ďasnami.

Objavte cestu k vynikajicí čistote

Zlepšite čistenie zubov a odstráňte až o 100% viac zubného povlaku ako pri použití manuálnej zubnej kefky tým, že začnete používať zubnú kefku Oral-B Professional Care 3000. Zubná kefka Oral-B Professional Care 3000, inšpirovaná nástrojmi zubných lekárov, bola starostlivo navrhnutá tak, aby vám i vašej rodine poskytovala jedinečný zážitok z čistenia zubov, ktoré je zároveň účinné a bezpečné. Zubná kefka Oral-B Professional Care 3000 jemne čistí v oblastiach, kde sa môžu hromadiť baktérie zubného povlaku - pre čisté, silné zuby a zdravé ďasná. Poskytuje účinné odstránenie zubného povlaku aj v ťažko dostupných miestach a je šetrná k zubom a ďasnám. Elektrická zubná kefka Professional Care 3000 používa pre účinné odstránenie zubného povlaku rovnaké 3D pulzačný a rotačné pohyby ako ostatné modely radu. Vodotesná rukoväť je bezpečná a je určená na používanie v kúpeľni. Zapojte nabíjaciu jednotku do zásuvky elektrického prúdu a rukoväť zubnej kefky postavte na nabíjaciu jednotku. Jedinečná guľatá čistiaca hlavica jemne pulzuje, čím narúša zubný povlak a rotačným pohybom ho potom odstraňuje. Odstráni až o 100 % viac zubného povlaku ako bežný manuálna zubná kefka. Zlepšuje tiež zdravie ďasien tým, že pomáha predchádzať problémom s ďasnami.

Ako výrobok funguje?

Čistiaca hlavica pre každú potrebu:

Čistiace hlavice sú kompatibilné so všetkými rukoväťami zubných kefiek Oral-B *, zubná kefka Professional Care 3000 možno používať s týmito kefkovými hlavami:

  • Čistiaca hlavica Sensitive: ponúka obzvlášť šetrné čistenie zubov, ktoré je ideálne pre citlivé zuby a ďasná.

  • Čistiaca hlavica TRIZONE: čistiaca hlavica je navrhnutá tak, aby sa tvarom podobala kefkovej hlave bežnej manuálnej zubnej kefky, ale poskytovala podstatne lepší servis.

  • Čistiaca hlavica Precision Clean: odstráni viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka. Pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná.

  • Čistiaca hlavica 3D White: pre pokrokové čistenie a bielenie zubov.

  • Čistiaca hlavica Oral-B Floss Action: pre dôkladné čistenie medzi zubami.

*s výnimkou modelov Sonic a Cross Action Power

Časté otázky:

V čom sa technológia Oral-B líši od bežných manuálnych zubných kefiek?
Zubná kefka Oral-B Professional Care 3000 bola navrhnutá tak, aby sa svojím oblým tvarom podobala nástrojom zubných lekárov na čistenie zubov pre dosiahnutie úžasnej čistoty každého zuba a odstránenie až o 100% viac zubného povlaku, ako bežný manuálna zubná kefka. S toľkými rôznymi dostupnými typmi a funkciami je navyše ľahké nájsť model, ktorý bude vašim konkrétnym potrebám vyhovovať najlepšie. Podľa nezávislej štúdie z roku 2005, ktorá porovnávala elektrické a manuálne zubné kefky bolo zistené, že "zubné kefky, fungujúce s oscilačno rotačným pohybom, odstraňovali krátkodobo i dlhodobo viac zubného zubného povlaku a pomáhali predchádzať zápalu ďasien účinnejšie ako manuálne zubné kefky." Prieskum bol aktualizovaný v roku 2011, kedy inštitút Cochrane Collaboration oznámil výsledky konzistentné s predchádzajúcimi poznatkami.* Oral-B uviedol ako prvý túto oscilačno-rotačnú technológiu v roku 1991, a od tej doby má svoje stále miesto v ponuke prémiových elektrických zubných kefiek. (* Yacoob M, et al., British Society for Oral and Dental Research, Sheffield, England; September 2011, Abstract 106).
Aké režimy čistenia je možné nastaviť a ako sa od seba líšia?
Zubná kefka Professional Care 3000 má tieto režimy čistenia: Daily Clean - čistiace, Sensitive - jemný, Whitening - bieliace, Massage - masážne a Deep Clean - pre dôkladné čistenie. Daily Clean je vhodný pre každodenné čistenie po dobu 2 minút. Režim Sensitive funguje pri nižšej rýchlosti než režim Daily Clean a čistí zuby šetrnejšie. Režim Whitening je navrhnutý tak, aby striedal rýchlosti pre leštiaci efekt a demonštroval tak účinnosť pri odstraňovaní povrchových škvŕn. Režim Massage účinne stimuluje a masíruje ďasná. Režim Deep Clean čistí ústnu dutinu, je určený pre výnimoční čistenie každého kvadrantu po dobu 45 sekúnd, predlžuje celkovú dobu čistenia na 3 minúty a poskytuje tak lepšie výsledky ako štandardné 30 sekundové čistenie kvadrantov pri čistení po dobu 2 minút.
Ktoré čistiace hlavice sú kompatibilné?
So zubnou kefkou Oral-B Professional Care 3000 možno používať tieto čistiace hlavice Oral-B: Floss Action, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TRIZONE, Power Tip a Ortho.
Aký význam má senzor tlaku?
Pri správnom čistení je dôležité čistiť si zuby šetrne. Senzor tlaku vás upozorní, keď na zubnú kefku príliš tlačíte. Pri nadmernom tlaku sa vlákna môžu ohýbať a rýchlo opotrebovať a čistenie zubov potom nemusí byť optimálne.
Ako dlho zostane zubná kefka professional care 3000 nabitý?
Plne nabitá zubná kefka Oral-B Professional Care 3000 vydrží pri pravidelnom používaní až 7 dní. Pre zachovanie maximálnej kapacity akumulátorovej batérie ju medzi jednotlivými čistením nenabíjajte a najmenej raz za 6 mesiacov odpojte nabíjací kábel od elektrickej siete a bežným používaním nechajte rukoväť úplne vybiť.
CZ_Oral-B-professional-care-3000-Rechargeable-Electric-Toothbrush-powered-by-BRAUN_rich_WE_ra.jpg

Návod na použitie

Ako zubná kefka používať

  • Navlhčite čistiacu hlavicu a naneste na ňu zubnú pastu.

  • Pred zapnutím zubnej kefky si priložte čistiacu hlavicu so zubnou pastou k zubom, aby ste zabránili rozstrekovaniu pasty.

  • Posúvajte čistiacu hlavicu pomaly od jedného zuba k druhému. Povrchu každého zuba venujte niekoľko sekúnd. Kefkou prechádzajte po ďasnách aj zuboch. Najskôr si vyčistite vonkajšie plochy zubov, potom vnútorné a nakoniec žuvacie plochy.

  • Čistite si rovnomerne všetky štyri kvadranty ústnej dutiny, každý 30 sekúnd. Zabudovaný profesionálny časovač vás upozorní, kedy môžete prejsť na ďalší kvadrant.

Čistenie zubnej kefky

  • Po každom použití čistiacu hlavicu dôkladne oplachujte niekoľko sekúnd pod tečúcou vodou. Rukoväť pritom nechajte zapnutú.

  • Potom zubnú kefka vypnite a čistiacu hlavu zložte z rukoväte. Obe časti jednotlivo opláchnite pod tečúcou vodou a utrite ich do sucha predtým, ako rukoväť umiestnite späť na nabíjaciu jednotku. Čas od času utrite vlhkou handričkou aj nabíjaciu jednotku.

Ktorý výrobok je pre mňa správny?

Oral-B TRIZONE products
  
  Oral-B
Professional
care
Vitality
Oral-B
Professional
care
500
Oral-B
Professional
care
3000
Oral-B
Professional
care
5000
Oral-B
Professional
care
7000
Režim Daily Clean
s 2D čistiacim pohybom
Oscilácia/rotácia
     
Režim Daily Clean
s 3D čistiacim pohybom
Oscilácia/rotácia + pulzovanie
     
Senzor tlaku starajúci o ďasná
Pre lepšie a šetrnejšie čistenie *
*v porovnaní so zubnou kefkou bez senzoru tlaku
     
Režim Sensitive Funguje pri nižšej rýchlosti a čistí zuby šetrnejšie     
Režim Whitening Leští zuby a odstraňuje povrchové škvrny     
Režim Deep Clean pre dôkladné čistenie
Odstraní až 99,7 % zubného povlaku z ťažko dostupných miest
     
Režim Massage Jemne stimuluje ďasná     /td>
Sprievodca čistením zubov Displej SmartGuide™ zobrazuje dĺžku čistenia, čistené oblasti a režimy čistenia     
Režim čistenia jazyka     
Prémiové cestovné príslušenstvo     
Náhradné hlavy v balení

Špecifikácie

Základné údaje:

  • Model pre rok:
    2010
  • séria:
    Oral-B
  • model:
    Oral-B Professional Care 3000
  • Farba:
    Tmavomodrá / biela
  • Typ výrobku:
    Elektrická zubná kefka

funkcia:

  • Typ funkcie štetín:
    40 000 pulzov za minútu, 8 800 oscilácií za minútu
  • Ovládanie rýchlosti:
    Ano
  • Displej zobrazujúci úroveň nabitia:
    Ano
  • Profesionálny časovač:
    Každých 30 s, každé 2 min
  • iné:
    Signalizácia tlaku, 3 režimy čistenia (každodenné čistenie, citlivé čistenie, dohlazení), upozornenie na nutnosť dobíjanie

Technické údaje:

  • Doba neprerušeného používania:
    28 minút
  • Doba dobíjania batérie:
    -
  • Napájací zdroj:
    nabíjateľné batérie

Hlava:

  • počet:
    3
  • model:
    1 Oral-B Precision Clean, 1 Oral-B 3D White, 1 Oral-B Sensitive
  • Aktívne hlava:
    Ne
  • Použitá technológia:
    Systém 3D

Zavlažovač:

  • Nádržka na vodu (ml):
    Nevzťahuje sa
  • Nastavenie tlaku vody:
    n/a
  • Typ tlaku:
    n/a
  • Použitá technológia:
    -

Ďalšie vybavenie:

  • Hlavy:
    3
  • Cestovný obal:
    No

Rozmery:

  • Výška (cm):
    25.3
  • Šírka (cm):
    10
  • Hĺbka (cm):
    18

Záruka:

  • Záruka:
    Výrobcovia
  • Medzinárodná záruka:
    Ano
  • Záručná obdobie:
    24 mesiacov
  • Adresa servisného miesta:
    Autorizovaný servis výrobcu

Krabica obsahuje

PC_3000_box.jpg

zahŕňa:

  • Dobíjacia Rukoväť zubnej kefky

  • Nabíjacia stanica s úložným priestorom pre čistiace hlavice

  • 3x čistiaca hlavica: 1x Precision Clean, 1x 3D White, 1x Sensitive

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral B PRO 3000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 3000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral B PRO 3000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral B PRO 3000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B PRO 3000 Elektromos Fogkefe.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií