AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Outdoor Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 červený

Zobraziť katalóg
Outdoor Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 červený
Bluetooth reproduktor prenosný, Bluetooth, odolný proti prachu a vode, dobíjacie batérie, doba prehrávania 16 hodín, 3.5 mm jack
Kód:  OUT003b Produktové číslo:  OT OT1800-R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Outdoor Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 červený Predaj skončil

Outdoor Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 červený

Chcete sa vydať do prírody alebo na piknik a napriek tomu sa nechcete vzdať poctivého hudobného doprovodu? Vyberte si bezdrôtový reproduktor OT1800 Turtle Shell 2.0 od spoločnosti Outdoor Tech. Jeho originálna trojuholníková konštrukcia sa postará o rovnomerne šírenie zvuku všetkými smermi.

Druhá generácia tohto obľúbeného reproduktora prináša niekoľko zaujímavých vylepšení. V prvom rade si vychutnáte vyššiu hlasitosť i kvalitnejší Hi-Fi zvuk a významne dlhšiu výdrž batérie. Skrátka sa stane vaším neodmysliteľným sprievodom kamkoľvek sa vydáte.

kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový reproduktor s odolnosťou proti mechanickému poškodeniu
  • Prehráva hudbu až krásnych 16 hodín
  • Technológia Bluetooth s rýchlym párovaním a zobrazením stavu batérie na zdrojovom zariadení
  • Pohodlná ovládacie tlačidlá na tele reproduktora
  • Štandardné závit pre pripevnenie na statív a pevný kovový klip pre široké možnosti montáže
  • Vstavaná funkcia telefonovania

Na vlnách kvalitného zvuku

Turtle Shell sa svedomito postará o maximálne prekreslené zvukové zážitky. Vďaka svojim parametrom vám prinesie výkon až na hranicu 96 decibelov, ktorý rozozvučí aj pomerne rozľahlý priestor. Pre pripojenie hudobného zdroja je k dispozícii technológia Bluetooth s audio kodekom aptX. Vyznávači káblov si prídu na svoje vďaka prítomnosti 3,5 mm jacku.

Používajte ho kdekoľvek

Vďaka vstavanému mikrofónu môže byť Turtle Shell jednoducho využívaný tiež na prijímanie telefónnych hovorov. Dômyselná konštrukcia reproduktora sa postará o zvýšenú odolnosť proti prachu a vode. Presne podľa štandardu IP65. Nechýba ani zabudovaný štandardný závit pre pripevnenie napríklad na statív.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Maximálna výdrž batérie
16 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Outdoor Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outdoor Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Outdoor-Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Outdoor-Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kültéri Tech OT1800 Turtle Shell 2.0 piros.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií