Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

OZONE GIANTS large

Zobraziť katalóg
OZONE GIANTS large
Podložka pod myš – herná, v dizajne eSport tímu GIANTS, povrch z tepelne spracovanej jemnej tkaniny, protišmyková gumová základňa, veľkosť 400×450×4mm
Kód:  OZ502j2 Produktové číslo:  OZGIANTS

OZONE GIANTS large

Každá správna herná myš si zaslúži stabilnú a obzvlášť kvalitnú podložku. Či už máte optickú alebo laserovú myš, podložka OZONE GIANTS značne zvýši presnosť senzora, čo môže vo výsledku zlepšiť váš herný úspech. Využíva najmä konzistentnú povrchovú štruktúru bez zbytočných dizajnových prvkov, ktoré môžu negatívne ovplyvniť snímanie pohybu.

Kľúčové vlastnosti podložky pod myš OZONE GIANTS large

  • Rýchle a presné pohyby
  • Štýlový a kvalitný dizajn v modrej farbe
  • Odolný materiál na dlhodobé použitie
  • Ideálne na zlepšenie presnosti v hrách
  • Pogumovaná spodná strana zabraňuje posunu
  • Jednoduché uskladnenie alebo preprava zrolovaním

Dokonalé spracovanie

Pri výrobe bola použitá tepelne spracovaná tkanina. Vďaka kvalitným materiálom bude vaša herná myš, bez ohľadu na využívaný typ snímača, presne reagovať na každý z vašich príkazov. Presnosť a rýchle reakcie sa stanú výhodou v každej hernej výzve.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OZONE GIANTS large
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE GIANTS large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mauspad OZONE GIANTS Large. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mauspad OZONE GIANTS Large. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE GIANTS large .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií