Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k OZONE RAGE 7HX čierna

Zobraziť katalóg
OZONE RAGE 7HX čierna - Herné slúchadlá

Diskusia k OZONE RAGE 7HX čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OZONE RAGE 7HX čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OZONE RAGE 7HX čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OZONE RAGE 7HX čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, mám sluchátka měsíc nebo dva, a přestal mi fungovat mikrofon. Dali by se sluchátka reklamovat, nebo vyměnit za jiné?

Dobrý, miktrofón pípa a raz za čas sa jeho zvuk na par sekúnd zmení a je nekvalitný a velmi hlučný, niekedy mikrofón zaznamenáva sekavo inokedy počujem sekavo, a ked sluchadlá vypojím počitač dostane bluescreen. Nevite čo s tým? :(

Dobrý den, mám se sluchátkama problém že když je zapojím tak mi to ve Windovsu napíše "Zařízení USB nebylo rozpoznáno" nevíte co stím udělat ? Děkuju za odpověd.

Dobrý Den,chci se zeptat jestli máte na sklaďě bílou barvu.A kdy by byli na skladu.Děkuji

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií