Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k PAMPERS Premium Care Newborn veľkosť 1 (78 ks)

Zobraziť katalóg
PAMPERS Premium Care Newborn veľkosť 1 (78 ks) - Jednorazové plienky

Diskusia k PAMPERS Premium Care Newborn veľkosť 1 (78 ks)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PAMPERS Premium Care Newborn veľkosť 1 (78 ks), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PAMPERS Premium Care Newborn veľkosť 1 (78 ks) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PAMPERS Premium Care Newborn veľkosť 1 (78 ks) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Drahý, nekupovat. Alza ať mrkne na nabídky jiných řeťezců a Pampers cenu upraví konkurenceschopně. Dekuji

Zdravim, vyrobca je nemecko, alebo polsko? Pretoze je velky rozdiel medzi nimi, tak nechcem kupit somarinu.

Dobrý deň, chcem sa opýtať aký je rozdiel medzi pampers premium care s červeným označením a zlatým označením? Na tých červeno označených sú teraz veselé obrázky, je aj nejaký rozdiel v kvalite? Ďakujem

Dnes mi boli doručené 4 balenia týchto plienok a až po prevzatí a následnom skontrolovaní som zistil, že sú MADE IN POLAND! Keby som túto informáciu vedel skôr, tak ich ani neobjednám! Po negatívnych skúsenostiach z rôznych zdrojov už nebudem riskovať pokožku a zdravie svojho dieťaťa a nabudúce si ich zadovážim z iného zdroja. Je možné, že s ich kvalitou nebudeme mať problém, ale jednoducho riskovať nebudem, v tomto prípade je krajina pôvodu skutočne veľmi dôležitá! Váš dlhoročný zákazník.

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií