Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Panasonic eneloop CC51E

Zobraziť katalóg
Panasonic eneloop CC51E - Nabíjačka batérií

Diskusia k Panasonic eneloop CC51E

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Panasonic eneloop CC51E, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Panasonic eneloop CC51E ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Panasonic eneloop CC51E vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je nabíječka napájena pře USB nebo přímo ze sítě? Z obrázku to není zřejmé. Děkuji

Dobrý den, nemůžu se dočíst zda je tato nabíječka rovnou do zásuvky,nebo je to na USB.? Děkuju za odpověď...

dajú sa nabíjať 4 AA batérie a zároveň aj 4 AAA alebo musím každé nabíjať zvlášť?

Níže není odkaz do neznáma, to jsou STRÁNKY s NÁVODEM od firmy Panasonic-eneloop na její nabíječky. Klikni zde: Odkaz do neznáma Odkaz s návody ještě jednou, ale v textové podobě: www. panasonic-eneloop.eu/cz/návod-k-použití-nabíječku To divné slovo nabíječku tam skutečně je v tomto tvaru.

Dobrý den, po kolika článcích mohu nabíjet? Lze i po jednoum, nebo musím čtyři najednou?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda do nabíječky na baterie lze dát i jiné baterie, ne pouze typ/značku Eneloop (zkrátka kterékoliv tužkové)?? Nebo do ní musím používat pouze tyto baterie?? Děkuji

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií