Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Diskusia k Panasonic DMP-UB900EGK

Zobraziť katalóg
Panasonic DMP-UB900EGK - Blu-ray prehrávač

Diskusia k Panasonic DMP-UB900EGK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Panasonic DMP-UB900EGK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Panasonic DMP-UB900EGK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Panasonic DMP-UB900EGK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den prajem. Prosim dokoze bluray prehravac Panasonic DMP-UB900EGK pri sirokouhlom formate Cinema Scope 2,35:1 posun titulkov do obrazu, aby bolo mozne sledovat len obraz bez pruhov napr na projekcnom platne z Vasej ponuky ELITE SCREENS, plátno v pevnom ráme 138"(2,35:1)? Dakujem za Vasu odpoved.

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda-li přehrávač má integrovaný zesilovač ? a kolik watt na jeden kanál ? nevím jaké reproduktory k němu obědnat aktivní/pasivní 5.1 a za druhé jestli má integrovaný zesilovač tak jestli půjde propojit s set top boxem aby 5.1 fungovalo

chcel by som sa opytat..ci tento prehravac dokaze prehrat MKV format s titulkami na optickom disku blu ray(vypaleny disk) ....som zberatel a nedokazem tie filmy kupit v ziadnom obchode....su uz vypredane

Jsou potřeba ke sledování 3D filmů nějaké 3D brýle?

Dodavate k tomuto zarizeni i nejake 4k Filmy? Diky

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií