Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic LUMIX DMC-GX80 strieborné telo

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-GX80 strieborné telo
3,8 5 hodnotení
Digitálny fotoaparát – Live MOS 16.8Mpx, elektronický hľadáčik, výklopný dotykový 3" OLED displej, video 4K 3840×2160 (24p), detekcia tváre a očí, stereo mikrofón, výklopný blesk, SD/SDHC/SDXC, WiFi, micro HDMI, Li-lon 1025mAh, USB 2.0
Kód:  ON082a1b Produktové číslo:  DMC-GX80EG-S Stránky výrobcu
Panasonic LUMIX DMC-GX80 strieborné telo Predaj skončil

Panasonic LUMIX DMC-GX80 strieborné telo

S digitálnym bezzrkadlovým fotoaparátom LUMIX DMC-GX80 firmy Panasonic vám už neunikne jediný okamih. Všetky neopakovateľné momenty svojho života zachytíte pomocou tohto nekompromisného reportážneho street fotoaparátu ultrakompaktných rozmerov, ktorý vyniká nielen svojou špičkovou výbavou, ale aj jedinečne nadčasovým vzhľadom. Staňte sa pánmi času a zmrazte stlačením spúšte čas v tom pravom momente, aby ste vytvorili nezabudnuteľné zábery.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezzrkadlový street fotoaparát
  • 4/3" Live MOS snímač s rozlíšením 16,84 Mpx
  • Ostrenie rýchlosťou 0,07 sekundy
  • 3" dotykový výklopný displej s 1 040 000 bodmi
  • Tichá elektronická uzávierka dosahuje rýchlosť 1/16 000 sekúnd
  • Videá môžete natáčať v maximálnom rozlíšení 4K (3 840 × 2 160)
  • Nová funkcia Light Composition na dosiahnutie vyššieho dynamického rozsahu fotiek

Bleskové ostrenie

Cestu k dokonale ostrým snímkam vám uľahčí 4/3" Live MOS snímač. Ten disponuje rozlíšením 16,84 Mpx, z čoho je efektívne využitých 16,00 MPx a vysokou citlivosťou, ktorá zaručí vytvorenie fotografií s minimom šumu. Zachytený obraz spracováva výkonný procesor Venus Engine. Obrázky možno ukladať vo formáte JPEG a RAW. Funkcia Light Speed AF zaisťuje ostrenie rýchosťou blesku (0,07 s.). To prebieha na základe detekcie kontrastu. Na výber máte zo 49 ostriacich bodov. Výrobca vybavil fotoaparát inovačnou technológiou Post Focus, vďaka ktorej môžete zaostrovať na rôzne miesta na fotografiách až po ich nadobudnutí.

Ku kvalitným fotografiám vám dopomôže aj elektronický hľadáčik s rozlíšením 2 765 000 pixelov a 3" dotykový výklopný displej s 1 040 000 pixelmi. Ten využijete ako na živý náhľad, tak aj na kontrolu vytvorenej snímky. Fotenie zo všetkých možných uhlov uľahčí možnosť vyklopenia displeja o 80° hore a 45° smerom dolu.

Zaostrené na pohyb

Fotoaparát je vybavený mechanickou aj elektronickou uzávierkou. Mechanická uzávierka je schopná zachytiť snímky rýchlosťou 60 – 1/4 000 sekúnd. Tomuto prístroju však nerobí najmenšie problémy dosahovať aj vyššiu rýchlosť. Pokiaľ vám teda ani maximálna rýchlosť mechanickej uzávierky nebude stačiť, prístroj automaticky uvedie do prevádzky bezhlučnú elektronickú uzávierku. Tá ponúkne maximálnu rýchlosť 1/16 000 sekúnd, s ktorou vám tvorenie ostrých snímok pri fotografovaní športových zápolení nebude robiť najmenšie problémy. Tichý chod elektronickej uzávierky oceníte predovšetkým v prípadoch, keď by ste mohli fotografovaný objekt vyrušiť.

Fotografiami to nekončí

Ak si nevystačíte so statickými obrazmi, prepnite fotoaparát do režimu kamera. V tomto režime natočíte úchvatné videá v maximálnom rozlíšení 4K (3 840 × 2 160), ktoré fotoaparát ukladá vo formátoch AVCHD alebo MP4 s čistým stereozvukom pri 24p a dátovom toku až 100 Mbps. K dispozícii však máte aj nižšie rozlíšenie, napr. Full HD 1 920 × 1 080 pixelov pri 50p a 28 Mbps.

Fantázii sa medze nekladú

LUMIX DMC-GX80 vám vyhovie vo všetkých smeroch a to aj v prípade, ak plánujete dať priestor svojej vizuálnej fantázii. Novinkou je funkcia Light Composition. Tá umožňuje vytvoriť niekoľko záberov s odlišne nastavenou expozíciou a spojí ich do jednej snímky, vďaka čomu dosiahnete vyšší dynamický rozsah fotiek. Tí kreatívnejší určite ocenia aj bracketing expozičný, clonový, focus bracketing a bracketing vyváženia bielej. Svoje výtvory budete môcť vyslať do sveta pomocou WiFi pripojenia.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
12,2 cm Hotovo!
Výška
7,06 cm Hotovo!
Hĺbka
4,39 cm Hotovo!
Hmotnosť
426 g Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,2 cm Hotovo!
Výška
7,06 cm Hotovo!
Hĺbka
4,39 cm Hotovo!
Hmotnosť
426 g Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Snímač

Typ snímača
Live MOS Hotovo!
Veľkosť snímača
Micro 4/3 Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16 Mpx Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
60 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
8 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
AVCHD Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Bajonet
Micro 4/3 Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Panasonic DMW-BLG10 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
290 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 025 mAh Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Napájací kábel/adaptér, Puzdro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-GX80 strieborné telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-GX80 stříbrný tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-GX80 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-GX80 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DMC-GX80 ezüst.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií