Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic RP-HF300E-P ružová

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-HF300E-P ružová
5 1 hodnotení
Slúchadlá skladacie, frekvenčný rozsah 10-23000Hz, citlivosť 106dB/mW, impedancia 24 Ohmov, repro 30mm, kábel 1.2m, pozlátený konektor L 3.5mm
Kód:  GZ816g2 Produktové číslo:  RP-HF300E-P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HF300E-P ružová

Spoločnosť Panasonic pre nás pripravila naozaj štýlové slúchadlá za prijateľnú cenu. Požadujete za svoje peniaze maximum kvality nielen zo stránky výkonu, ale aj dizajnu a pohodlia? V tom prípade ste na správnom mieste. Slúchadlá ponúkajú kvalitnú reprodukciu obľúbených skladieb vo vysokom rozlíšení, pri ktorej budete počuť naozaj každučký detail. Kombinácia niekoľkých faktorov zaisťuje to pravé orechové pre vaše uši. Počnúc 30mm reproduktorom a neodymovými magnetmi končiac širokým frekvenčným rozsahom.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá pre telefóny, tablety, počítače aj notebooky
  • Moderný, štýlový a elegantný vzhľad
  • Kábel odolávajúci zamotaniu
  • Kvalitné 30mm meniče
  • Precízne čalúnenie, skladacia konštrukcia
  • Výškovo nastaviteľný most

Pripojte vašich elektronických miláčikov

Vysoká kompatibilita je zaručená pozláteným 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu, či tabletu.

Pohodlie po celý čas počúvania

Tieto parádne slúchadlá nevynikajú len svojim výkonom, ale výrobcovia kládli dôraz aj na pohodlie pri nosení. Precízne zhotovené čalúnenie obklopí vaše uši a neprepustí žiadny nežiaduci vonkajší zvuk. Ani pri dlhom nosení vás nebude nič obmedzovať a tlačiť. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia náhlavného pásu umožňujúci posúvať polohu reproduktorov, aby sedeli priamo na ušiach. Skladací mechanizmus navyše uľahčuje zloženie slúchadiel pri prenášaní.

Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic RP-HF300E-P ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-HF300E-P růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-P rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-P rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-HF300-P rózsaszín.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií