Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Panasonic SA-MAX4000EK

Zobraziť katalóg
Panasonic SA-MAX4000EK
Minisystém telo minisystému SC-MAX4000EK
Kód:  GZ309c81 Produktové číslo:  SA-MAX4000EK Stránky výrobcu
Panasonic SA-MAX4000EK Predaj skončil

Panasonic SA-MAX4000EK

Nadupaný minisystém Panasonic SC-MAX4000EK je nutnosťou pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v organizovaní večierkov. Jeho mohutné telo skrýva kombináciu najlepších predpokladov na to, aby sa vaša domácnosť v širokom susedstve stala vyhlásenou zastávkou pre vyznávačov nočnej zábavy. SA-MAX4000EK je samostatne predávaná hlavná jednotka, ktorá s reproduktormi SB-MAX4000EK (taktiež predávanými samostatne) tvorí jeden celok.

Kľúčové vlastnosti

  • Samostatne predávané telo minisystému k zostave SC-MAX4000EK
  • Robustný zvuk bohatý predovšetkým na basy
  • Umožňuje zostaviť niekoľkohodinový playlist aj usporiadať súťaž v karaoke
  • Efektné farebné podsvietenie

Pre veľkú aj menšiu spoločnosť

Kombinácia 30 cm wooferu, trojitého zosilňovača a funkcie Airquake Bass dokáže rozozvučať steny vášho bytu tak, že sa aj myši radšej zbalia a odídu na dovolenku. Prevezmite dramaturgické opraty svojej párty a zostavte si konzistentný playlist vďaka aplikácii MAX Juke a vnútornej pamäte, do ktorej sa zmestí až 500 skladieb. Ak však momentálne hostíte uzavretejšiu spoločnosť, dajte prednosť súťaži v speve. Pripojte mikrofón, nastavte mód karaoke a zábava môže začať.

Dizajn, ktorý dodá šťavu

Panasonic SC-MAX4000EK síce nie je žiadny drobček, ale už pre jeho vychytaný dizajn mu veľkosť radi odpustíte. Zamilujete si nielen elegantné čierne spracovanie, ale aj štýlové podsvietenie, ktoré večierku dodáva intímnu iskru. A práve ona, je korením tých najlegendárnejších večierkov.

Poznámka: Minisystém Panasonic SC-MAX4000EK sa skladá z dvoch častí: SA-MAX4000EK a SB-MAX4000EK. Obe časti musia byť zakúpené spolu, samostatne sú nepredajné.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic SA-MAX4000EK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SA-MAX4000EK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SA-MAX4000EK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SA-MAX4000EK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SA-MAX4000EK.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií