AD homeoffice AD homeoffice

Panasonic SC-BTT885EG9

Zobraziť katalóg
Panasonic SC-BTT885EG9
Domáce kino 4K up-scaling, BD-R/RE, DVD±R, Xvid, MKV, FLAC/WMA/MP3, CD prehrávač, reproduktory 5.1 1200 W, BD-Live, HDMI, podpora 3D, HDMI, 2x USB, LAN, DLNA, Miracast
Kód:  GZ25v4 Produktové číslo:  SC-BTT885EG9 Stránky výrobcu

Panasonic SC-BTT885EG9

Perfektne čistý zvuk

Užívajte si svoje obľúbené filmy s tým najčistejším a najkvalitnejším zvukom ako v kine. Domáce kino Panasonic obsahujúce prehrávač 3D Blu-ray je skvelou zostavou pre ten najlepší zážitok zo sledovania filmov a seriálov. Systém disponujúci pokročilou technológiou 3D Cinema Surround prináša do vašej obývačky jedinečne priestorový zvukový zážitok.

Kľúčové vlastnosti

  • 5.1 systém
  • 3D Bluray zabezpečujú dokonalý obraz
  • 3D Cinema Surround pre perfektný priestorový zvuk
  • Prevod z 2D do 3D
  • Technológia streamovania obsahu
  • Univerzálne pripojenie prostredníctvom HDMI
  • Prehrávanie širokého spektra online obsahu
  • Celkový výkon 1 200 W

Online obsah

Svoj tablet, smartfón alebo notebook pohodlne pripojíte k domácemu kinu pomocou technológie Bluetooth alebo vďaka podpore technológie Miracast. S NFC technológiou môžete ďalšie zariadenia pripojiť jednoduchým dotykom. Jednoduché pripojenie je príjemné, ak chcete počúvať hudbu zo svojho telefónu z reproduktorov domáceho kina. Pripojte domáce kino na internet a pohodlne pristupujte k videám na populárnych službách, ako je Youtube a pod.

Fascinujúci 3D obraz

Perfektný 3D obraz vám prináša Bluray prehrávač nabitý modernými technológiami. V spojení s kvalitným televízorom dostane sledovanie televízie naozaj ďalší rozmer. Problémom sa môže stať nedostatok 3D obsahu vo vašej domácej filmovej zbierke. Avšak vďaka sofistikovanej technológii prevodu 2D obrazu do 3D už nikdy nebudete mať nedostatok kvalitného obsahu. Tento prístroj tiež skvele zvláda prevod obrazu zo štandardného rozlíšenia do Full HD resp. HD obsahu do ultrajemného rozlíšenia 4K.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic SC-BTT885EG9
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-BTT885EG9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-BTT885EG9.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií