Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand

Zobraziť katalóg
Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand
3,0 2 hodnotení
Dron kvadrikoptéra, odporúčaný vek od 14 rokov, štvorvrtuľová s kamerou 720 p, ovládanie cez Wi-Fi (dosah až 50 m), určené pre Apple iPhone, iPod Touch, iPad alebo telefóny so systémom OS Android
Kód:  PR101i Produktové číslo:  PF721840BI

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand

Kvadrikoptéra Parrot AR.Drone je luxusne navrhnutá lietajúcahračka, ktorá poteší deti aj dospelých. Je určená na lietanie v exteriéri aj interiéri. Táto kvadrikoptéra sa ovláda z vášho zariadenia Apple iPod, iPhone, iPad alebo z telefónov s operačným systémom Google Android. Parrot AR.Drone s multifunkčným zariadením komunikuje pomocou Wi-Fi, vďaka čomu je schopný výborného prenosu až na 50 metrov.

Kvalitná konštrukcia Parrot AR.Drone zaisťuje jeho vynikajúce letové vlastnosti. Telo je vyrobené z vysoko kvalitného karbónu a vrtuľa ponúka vysoký výkon. Vďaka tomu dokáže lietať maximálnou rýchlosťou 18 km/h. Ďalšou výhodou tejto kvadrikoptéry je široké spektrum príslušenstva a kompletný sortiment náhradných dielov vrátane súpravy náradia pre prípad nehody.

Na displeji vášho zariadenia sa pri lete bude premietať obraz z dvoch zabudovaných kamier - jedna v HD rozlíšení poskytuje priamy pohľad dopredu a druhá vás zo spodnej časti bude informovať o výške. Táto nezvyčajná výbava prináša novú éru diaľkových modelov. Kamery v spolupráci so systémom rozpoznávania dokážu detekovať ďalšie Parrot AR.Drone, ich vzdialenosti a iné informácie. Aby ste mohli využívať túto funkciu, musíte na Parrot AR.Drone a prípadne aj na zem či stenu umiestniť priložené detekčné a pozičné značky. Vďaka tomu môžete pretekať vo vonkajšom prostredí aj v interiéri spolu s priateľmi.

Parrot AR.Drone disponuje štvoricou motorov, ktoré zaisťujú ľahké ovládanie a udržujú túto kvadrikoptéru neustále v stabilnej polohe, dokonca aj pri výpadku signálu Wi-Fi. V tomto prípade sa kvadrikoptéra stabilizuje a po pár sekundách sama pristane. Na tomto zariadení môžete využiť aj funkciu autopilota, ktorá kvadrikoptéru dokáže sama vyniesť do výšky 80 cm alebo jej pomôže bezpečne pristáť. K dispozícii je tiež exkluzívny patentovaný režim ovládania Absolute Control, ktorý je určený pre úplných začiatočníkov. Na prípravu k letu stačí jediné - stiahnuť si zadarmo aplikáciu AR.FreeFlight na AppStore alebo na Google Play.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Dĺžka nabíjania
88,24 min Hotovo!
Hmotnosť
436 g Hotovo!
Obsah balenia
Dron Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Dĺžka nabíjania
88,24 min Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
436 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií