Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Parrot Bebop Skycontroller Blue

Zobraziť katalóg
Parrot Bebop Skycontroller Blue
Ovládač pre Parrot Bebop
Kód:  FTBA009f Produktové číslo:  PF725011

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Bebop Skycontroller Blue Predaj skončil

Parrot Bebop Skycontroller Blue

Stali ste sa obeťou robenia snímok a videí pomocou dronu od spoločnosti Parrot, ktorá sa chváli štvorvrtulovým lietadlom Parrot Bebop? Vaše umenie letu máte možnosť posunúť na ďaleko vyššiu úroveň vďaka diaľkovému ovládaču Skycontroller. Ovládanie stroja dostane úplne nový rozmer a stane sa úplnou hračkou.
Jednoducho pripojte váš tablet k ovládaču, synchronizujte ho s Bebop pomocou Wi-Fi na používateľsky veľmi priateľskú aplikáciu Freeflight 3 a oddávajte sa nadpozemskému predstaveniu so 180 stupňovým zorným poľom. Vďaka ovládaču a Wi-Fi môžete robiť prieskumy až do vzdialenosti dvoch kilometrov. Pritom nemusíte mať strach, že by dron do niečoho narazil, každý pohyb vidíte na obrazovke svojho zariadenia. Monitoruje výšku, rýchlosť, prekážky v ceste a oveľa viac.

Intuitívne ovládanie a dlhá výdrž batérie

Kvalitné ergonomické vyhotovenie ovládača vám skvele padne do ruky a vy sa tak môžete plne sústrediť iba na let. Vybavený je dvomi ultracitlivými joystickmi. Ovládajte tak kameru s možnosťou natočenia v rozmedzí 180° a preberte kontrolu nad samotným letom jednoducho a intuitívne. Vybavený je mnohými tlačidlami a dokonca aj diódami, ktoré vás nepretržite informujú o stave batérie drona aj samotného ovládača a sile signálu Wi-Fi. Skycontroller disponuje portami USB a HDMI, ktoré potom nájdu využitie v prípade, že sa rozhodnete dovybaviť okuliarmi, ktorými budete mať možnosť pohľadu, ktorý je sprostredkovaný kamerou - First Person View.
Dlhá výdrž batérie až 150 minút v kombinácii s rýchlym nabíjaním za 60 až 90 minút je bezpochyby ďalším ťahákom ovládača Parrot Skycontroller.
Tento ovládač navyše disponuje funkciou Return Home, ktorá spoločne s GPS sama navedie lietadlo späť na miesto štartu.

Odpútajte sa od okolitej reality

Pri zariadení Parrot Bebop Skykontroller takisto nájdete skladacie tienidlo, ktoré eliminuje odlesky slnka ktoré dopadajú na pilotné zariadenie. Je prenosné a môžete si ho teda vziať so sebou na všetky vaše relácie. Tienidlo taktiež zahŕňa kvalitný popruh na krk, ktorý poskytne dobrú rovnováhu Skycontrolleru, vďaka čomu sa môžete ešte viac zamerať na pilotovanie. Doslova vás totiž odpúta od okolitej reality. Navyše vám umožní prístup k vášmu tabletu ľahko a bez demontáže krytu.

Špecifikácia ovládača:

  • Vstavaná GPS anténa
  • Prevádzková doba: 150 min
  • Doba nabíjania: 60 až 90 min
  • Rozmery: 370 x 230 x 190 mm
  • Hmotnosť: 1550 gramov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop Skycontroller Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Bebop Skycontroller Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Bebop Skycontroller Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Bebop Skycontroller Blue.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií