Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Parrot Zik 3 Red Croc

Zobraziť katalóg
Parrot Zik 3 Red Croc
Bezdrôtové slúchadlá dizajn Philippe Starck, dotykové, 40 mm neodymové magnety, pre iPhone/iPod/iPad a smartfón s OS Android, technológia NFC, bluetooth 3.0, výdrž batérie až 18 hodín
Kód:  PR103b2h Produktové číslo:  PF562025A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Parrot Zik 3 Red Croc

Ak požadujete od svojho head-setu dokonalý zvuk v akomkoľvek prostredí a neštítite sa za neho niečo priplatiť, potom ste našli presne to, čo hľadáte. Tieto slúchadlá vznikli ako nástupca veľmi obľúbených Parrot Zik 2.0. Sú však obohatené o nové technológie a softvér, umožňujúci ešte lepšie posluchové vlastnosti a komunikáciu s inteligentnými hodinkami. V elegantnom vyhotovení tak dostanete dokonalý zvuk a nedoceniteľné pohodlie.

Kľúčové vlastnosti

  • Komunikácia s hodinkami
  • Dokonalý zvuk s efektívnou elimináciou okolitého ruchu
  • Režimy prehrávania na prispôsobenie okolitému prostrediu
  • Dlhá výdrž batérie
  • Slúchadlá vyvinuté s poprednými umelcami
  • Jednoduché dotykové ovládanie a pokročilé technológie
  • Elegantný dizajn imitujúci červenú krokodíliu kožu

Prvotriedny zvuk a originálny dizajn

Bezdrôtové slúchadlá Parrot Zik 3 ponúkajú najlepší zvuk v kombinácii s moderným dizajnom a komfortným nosením. Boli vyvinuté pri spolupráci s dizajnérom Phillipom Starckom.

Výnimočný zvuk je základnou vlastnosťou slúchadiel. Táto ponúka hneď 32-bitové digitálne spracovanie zvuku, frekvenciu signálu plne prispôsobiteľnú s 5 profesionálnymi ekvalizérmi a špeciálne vyhotovenú aplikáciu Parrot Zik 3. Tá vám automaticky vyberie najlepšie predvoľbu na prehrávanie hudby pre maximálny zážitok pri počúvaní.

Čistý zvuk bez akéhokoľvek šumu a okolitého hluku

Nová technológia eliminácie hluku je veľmi účinná. Prispôsobí sa vášmu prostredie tak, aby ste si mohli vychutnať prehrávanú hudbu do sýtosti. Nekompromisne eliminuje všetky rušivé elementy, či už budete slúchadlá využívať v kancelárii alebo vo verejnej doprave. Hneď niekoľko mikrofónov analyzuje šum, ktorý vás ruší pri počúvaní a generujú protichodné akustické vlny, ktoré okolitý šum eliminujú. Účinnejšie sa tak prispôsobia prostredie a vytvárajú krystalovo čistý zvuk .

Parrot Concert Hall

Parrot Zik 3 slúchadlá sú vybavené veľmi výkonným procesorom, ktorý upravuje zvuk a vytvára akustiku presne takú, aká sa pre daný hudobný žáner hodí. Ekvalizér Parrot Concert Hall je nový, rýchly a intuitívny spôsob vyváženia hudby. Tento ekvalizér je prispôsobivý pre rôzne prostredia, od tichej miestnosti až po koncertné sály. Vďaka tomu získate akustiku zodpovedajúcu koncertnému sálu, jazzovému klubu, či tichej miestnosti. Výber je len na vás ..

Najlepší priateľ mobilných telefónov a tabletov

Vynikajúcim benefitom slúchadiel je plná kompatibilita s inteligentnými telefónmi, tabletmi aj počítačmi. Podporujú totiž väčšinu audio kodekov (najmä vo formáte AAC) a sú určené aj pre iPhone, iPod či iPad. Vďaka vstavanej podpore NFC ich ľahko spárujete s akýmkoľvek mobilným zariadením. Svoju obľúbenú hudbu prehrávate pomocou bluetooth. Samozrejmosťou je tiež možnosť pripojenia pomocou trojbodového kábla s mini Jack koncovkou k prístrojom, ktoré bezdrôtové prepojenie neumožňujú.

S režimom Street sa zruší pasívne izolačný účinok slúchadiel, aby ste mohli znovu realisticky vnímať vonkajšie prostredie. Pri telefonovaní efekt zmizne, aby ste mohli prirodzene vnímať svoj vlastný hlas. Súčasťou slúchadiel je tiež HD Voice, ktorý zlepšuje kvalitu zvuku pri hovoroch s vašou rodinou či priateľmi. Nezáleží teda na to, či som na rušnej ulici, vo veternom prostredí či verejnej doprave. 

Kompatibilný s inteligentnými hodinkami

K slúchadlám môžete stiahnúť aplikáciu aj na vaše inteligentné hodinky. Na nich potom môžete sledovať napríklad stav batérie, či meniť nastavenia ekvalizérov a ďalších funkcií.

Ovládanie ako zo Sci-fi filmu

Slúchadlá Parrot Zik 3, stvorené pre skutočných umelcov, ponúkajú aj jednoduché ovládanie. Všetko rýchlo a ľahko ovládate priamo na slúchadle na dotykovom paneli. Stačí kliknúť a hudba sa zastaví. Pri prejdení prstom hore zvýšite hlasitosť, opačným smerom ju naopak znížite. A ako na prepnutie skladby? Prstom len pohybujete do strany. Rovnaké je to pri ovládaní hovoru, kde máte k dispozícii aj jeho odmietnutie. Kliknete na obrazovku, prst na nej ponecháte 2 sekundy, a už vás nikto pri počúvaní rušiť nebude.

Výborná je tiež technológia, ktorá pozastaví hudbu vo chvíli, keď slúchadlá zložíte z uší. Po opätovnom nasadení sa hudba opäť spustí v mieste, kde bolo jej prehrávanie zastavené.

Ideálne na dlhé cesty

Výdrž batérie je excelentná. Dosahuje až osemnásť hodín nepretržitého prehrávania. Tieto slúchadlá sú ideálna voľba pri dlhých letoch medzi kontinentmi, či na akékoľvek dlhé cesty.

Doplňujúce informácie:

Pripojenie:
bluetooth 3.0
NFC

Podporované profily:
AD2P, AVRCP, HFP, PBAP

Rozmery:
175 × 202 mm

Veľkosť meniča:
39,3 mm

Dĺžka USB / micro USB kábla:
1,3 m

Dĺžka mini-jack kábla:
1,3 m

Batéria:
Li-on 830 mAh

Výdrž batérie:
Letový mód (aktivovanej ANC + line-in prepojenie): 18 hodín
Eco mód (aktivovanej ANC + line-in prepojenie + aktívny efekty špecializácie): 7 hodín

Plné nabitie batérie:
2,5 h

Obsah balenia:
Parrot Zik 3 slúchadlá
Batterie Li-Ion 830 mAh
Line-in kábel
Micro USB kábel
Prepravné púzdro
Návod na použitie

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Parrot Zik 3 Red Croc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Zik 3 Red Croc. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3 Red Croc. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Zik 3 Red Croc. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Zik 3 Red Croc.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií