AlzaPlus+ děti MPLA316412

PATCHNESS Paris After Sun Mask

Zobraziť katalóg
PATCHNESS Paris After Sun Mask
Pleťová maska pre upokojenie pleti po slnení, zaistí intenzívnu hydratáciu, s aloe vera, kyselinou hyalurónovou a kolagénom, pre jedno použitie
Kód:  KSPL1834 Produktové číslo:  3760241500130

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris After Sun Mask

vypnuté
Versace

popis fotografie

Špeciálna gélová priľnavá maska ??After Sun je určená k upokojeniu a intenzívnu hydratáciu pleti po slnení. Pri opaľovaní alebo pobyte na intenzívnom slnku je potrebné používať opaľovacie ochranné krémy, ale aj tak je nutné pleť po ukončení opaľovaní starostlivo ošetriť, upokojiť a dodať jej potrebnú hydratáciu. 

Maska vašu pleť príjemne osvieži a upokojí, navráti jej hydratačnú rovnováhu a zároveň predĺži vaše opálenie. Maska účinne predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások. Jedinečná kombinácia výťažkov z aloe vera, kyseliny hyalurónovej a kolagénu navracia pleti prirodzenú pružnosť a pôsobí regeneračne na povrchu aj v hlbších vrstvách pleti. Dopřejte si speciální masku po opalování, aby vaše pleť byla dlouho zdravá, svěží a krásná!

Upokojujúci maska ??pre krásu vašej pleti

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Maska po opaľovaní After sun váži len niekoľko gramov a je vyrobená z BIO celulózy tvorenej 100% prírodnými vláknami. Maska je napustená výťažky z rastliny aloe vera, ktoré pleť osviežujú, upokojujú a umožňujú lepšie priepustnosť ostatných účinných látok do pleti. Navyše majú antibakteriálne a protizápalové účinky, ktoré pleť ochráni. Ďalšou významnou zložkou je kyselina hyalurónová, ktorá podporuje intenzívnu hydratáciu. Obsah kolagénu v maske pleť vypína a zdokonaľuje. Maska začína účinkovať ihneď po priložení, krásne pleť upokojí, rozjasní a pomôže pleti zachovať dlhodobé opálenie. Hýčkejte svou pleť po opalování luxusní a velmi účinnou maskou, aby byla stále krásná a mladistvá!                                                                                                       

vlastnosti masky

  • maska ??účinne ošetruje pleť po opaľovaní
  • dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • osviežuje a upokojuje pleť
  • má antibakteriálne a protizápalové účinky
  • rozjasňuje a vypína pleť
  • pomáha pleti uchovať dlhodobo opálenie
  • regeneruje pleťové bunky
  • pohodlné a jednoduché použitie

zloženie masky

AQUA (WATER) -GLYCERIN-SODIUM hyaluronate-Soluble COLLAGEN-Citric ACID-SODIUM CITRATE-ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER-SODIUM BENZOATE-Phenoxyethanol-POLYACRYLATE-13-disodium EDTA-trietanolamín-METHYLIZOTHIAZOLINONE-POLYISOBUTENE-Polysorbate 20-Sorbitan ISOSTEARATE-Hexyl Cinnamal-HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE carboxaldehyde-LINALOOL-BIOSACCHARIDE GUM-1-ACRYLATES / C 10-30 ALKYL acrylate CROSSPOLYMER-PARFUM (Fragrance)

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PATCHNESS Paris After Sun Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PATCHNESS Paris After Sun Mask.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií