Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen

Zobraziť katalóg
PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen
Pleťová maska očné, kolagénová, eliminuje kruhy pod očami, vyhladzuje mimické vrásky, podporuje pružnosť pleti a zmierňuje opuchy v okolí očí, rýchly SOS efekt, balenie obsahuje 5 párov masky, každý na jedno použitie
Kód:  KSPL1829 Produktové číslo:  3760241500017
PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen Predaj skončil

PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen

vypnuté
PATCHNESS Paris Eye Patch Collagéne

Očná priľnavá maska ??Patchness je SOS pomocou pre citlivé a unavené očné okolie. Je určená pre intenzívnu hydratáciu, výživu a ochranu pleti pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Krehká pleť v okolí očí je denne veľmi namáhaná, ničí ju najmä znečistené životné prostredie, rozmary počasia, ale aj častá mimika tváre. Maska má vyhladzujúci a vypínací účinky, rýchlo eliminuje výskyt vrások a perfektne pleť spevňuje. Rýchle regeneračné účinky masky navracia očnému okoliu jemnosť, pevnosť a mladistvý vzhled počas iba 20 minút. Hýčkejte svou pleť účinnou pleťovou maskou, která rychle a snadno rozzáří vaše oční okolí!

Účinná očná maska ??spoľahlivo predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások v okolí očí. Je vyrobená z kolagénových membrán a prírodných výťažkov, ktoré jemne hýčkajúci pleť. Aloe vera pleť príjemne upokojuje, dodáva jej hydratáciu, pružnosť a jas, vinič pleť spevní a posilní. Kyselina hyalurónová zabezpečuje hydratačnú rovnováhu očného okolia a vitamíny pleť posilňujú aj chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Bohaté zloženie masky pleť zdokonaľuje a dodáva jej odpočinutý a mladistvý vzhled. Dodejte své pleti potřebné látky, aby byla zdravá, svěží a přirozeně krásná!

Pre žiarivé očné okolie počas malej chvíľky

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Prikladacie očná maska ??váži len niekoľko gramov, je vyrobená z prírodných ingrediencií, ktoré pleť účinne regenerujú a spevňujú. Balenie obsahuje 5 párov masky, ktoré sa prikladajú na okolie očí a pôsobí na neho blahodarne. Maska rýchlo a šetrne odstraňuje tmavé kruhy a opuchy v okolí očí. Začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite pleť hĺbkovo hydratuje, dodáva jej potrebnú energiu, nádherne ju rozjasňuje a navracia jej zdravý a mladistvý vzhled. Používajte luxusné očné masku, aby vaša pleť bola hladká, jemná a krásna!                                                     

vlastnosti masky

  • maska ??vyhladzuje očné okolie a dodáva mu zdravý vzhled
  • má extrémne rýchle účinky
  • chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • oživuje pleť a redukuje vrásky
  • dodáva pleti v okolí očí hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne pleť osviežuje a upokojuje
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje pleť
  • odstraňuje tmavé kruhy a opuchy okolo očí
  • posilňuje obranyschopnosť pleti
  • balenie obsahuje 5 párov masky

zloženie masky

VODA - KOLAGÉN - GLYCERÍN - kyselina hyaluronová - alantoín - Vinič EXTRAKT - VITAMÍN C - VITAMÍN A - ALOE PRAVÁ EXTRAKT - RUŽA KELTSKÁ EXTRAKT

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Maska na oči Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!
Typ
Zlupovacia Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Maska na oči Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Typ

Typ
Zlupovacia Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PATCHNESS Paris Eye Patch Collagéne .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií