Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PeruzzoTrailangel žltý

Zobraziť katalóg
PeruzzoTrailangel žltý
Držiak – a ťažná tyč detského bicykla, pre detské bicykle 10"-24", max. celková hmotnosť ťahaného bremena je 45kg
Kód:  SPT18143 Produktové číslo:  8592627016783 Stránky výrobcu

PeruzzoTrailangel žltý

Výlety na bicykli bývajú jednými z najnezabudnuteľnejších rodinných chvíľ. Ako to ale urobiť, aby to malých bavilo a veľkí sa mohli poriadne vyvetrať? Ťažné tyče umožňujú prirobiť detské bicykle za bicykle rodičov. Ak ratolestiam dochádzajú sily, môže ich rodič podporiť v šliapaní napríklad do dlhých stúpaní. A vhod príde ťažná tyč aj pri nutnosti prekonať nebezpečný úsek, ktorým môže byť napríklad rušná cesta. Detský bicykel má totiž po namontovaní na ťažnú tyč zdvihnuté a zamknuté predné koleso. Nemôže teda samovoľne zatočiť napríklad doprostred cesty.

Ide to ľahko

Montáž ťažnej tyče zaberie len chvíľku, najprv je nutné prirobiť pätky držiaku, jednu na veľký a jednu na detský bicykel. Až potom prichádza na rad nasadenie samotnej tyče, možno teda nechať pätky na kolesách napríklad celú sezónu a tyč dávať späť len v prípade potreby. Montáž tyče do pätiek vrátane zaistenia detského predného kolesa nezaberie ani minútu. Hneď potom je možné vyraziť. Ak počas výletu už tyč nie je potrebná, možno detský bicykel uvoľniť a ťažnú tyč sklopiť napoly nad zadné koleso bicykla rodiča. Neprekáža a je zároveň kedykoľvek pripravená k rýchlemu pripevneniu. Podrobný postup montáže demonštruje výrobca na videu a v balení je samozrejmosťou slovenský návod. Hmotnosť celého kompletu ťažnej tyče je 5 kg.

Kľúčové vlastnosti

  • Žltá farba
  • Jednoduchá montáž
  • Neprekáža na veľkom bicykli
  • Podporí malých cyklistov
  • Bezpečnejšia jazda na bicykli
  • Sedí na mnoho bicyklov
  • TUV certifikácia

Pasuje!

Použiť túto ťažnú tyč môžete pre deti do hmotnosti 30 kg a na detské bicykle do 15 kg. Celková hmotnosť závesu teda nesmie presiahnuť 45 kg. Inak môžete výrobok pripevniť na akékoľvek detské bicykel s priemerom kolies od 10 do 24" a priemerom hlavovej rúrky medzi 34 a 38 mm. Ťahať môžete ľubovoľným bicyklom s priemerom kolies 25" a väčším, a zároveň by mal byť priemer sedlovky v intervale 25,4 a 31,8 mm. Nie je vhodné použitie na karbónové sedlovky.

 

Parametre a špecifikácia

Typ nosiča
Univerzálne Hotovo!
Umiestnenie nosiča
Zadné Hotovo!
Použitie podľa rozmeru kolies
25" Hotovo!
Umiestnenie
Zadné Hotovo!
Prichytenie
Na sedlovú rúrku Hotovo!

Typ nosiča

Typ nosiča
Univerzálne Hotovo!

Umiestnenie nosiča

Umiestnenie nosiča
Zadné Hotovo!

Použitie podľa rozmeru kolies

Použitie podľa rozmeru kolies
25" Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Zadné Hotovo!

Prichytenie

Prichytenie
Na sedlovú rúrku Hotovo!

Kompatibilita

Pre priemer rúrky
25,4 – 31,8 mm mm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
30 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky nosiče na bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PeruzzoTrailangel žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PeruzzoTrailangel žlutý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PeruzzoTrailangel sárga.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií